Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animasola

Jak zaimponować facetowi? Sposoby uwodzenia.

Polecane posty

żyje w przekonaniu że jestem najlepszym co może spotkac mężczyznę ... Wiem jak wiele mam do zaoferowania i jak jestem wyjątkowa ... Bynajmniej nie tylko w kontekscie wizualnym... gdyż są rzeczy wazniejsze Mój luby twierdzi, że amicja, specyficzne poczucie humoru i inteligencja sprawily, że jestem kobietą jego życia :D może w tym tkwi tajemnica ? To banalne, ale będąc sobą pokazujemy swą specyfike, nie starając się przypodobać... spodobać... pokazujemy, że nie musimy się starac gdyż za oczywiste uznajemy fakt iż nie da się przejśc obok nas obojętnie ?

veroni minerala => może paplesz, żeby zapełnić ciszę. Mało kto lubi baby co plotą byle pleść.

Gość Mister_x
odp Kiedyś, dawno wypowiadałem się tutaj, chciałem ją zostawić bo wydawało mi się że to nie jest miłość, i że w tym czasie może znaleźć odpowiedniejszego faceta, nie wiedziałem jak. Ja jestem młody, mam 22 lata. Czy mnie zainteresowała? Przede wszystkim wolałem być sam, w kobietach nie widziałem tego co by mi odpowiadało. Wszystkie dyskoteki, kasa, wózki, i wyprane z jakiejś większej wartości (bez urazy). Taka naturalna, nieudawana delikatność w niej mnie ujęła i ogólnie wewnętrzne dobro. Ale nie planowałem nic poważniejszego, wydawało mi się że sam się już wyprałem z jakiś wartości, bo było po przyjacielsku raczej a dołączył seks do tego. Nie chcę się rozpisywać. Dobrze nam jest jak jest, poznała moją rodzinę, nie potrzebuję nikogo innego. A miłość wcześniej wiązałem z "zauroczeniem", którego tu na początku nie było, dlatego miałem wcześniej wątpliwości. Nie wiem czym ją konkretnie ująłem, wiem że chce ze mną być, ja z nią.

Gość animasola
żyje w przekonaniu że jestem najlepszym co może spotkac mężczyznę ... Wiem jak wiele mam do zaoferowania i jak jestem wyjątkowa ... Bynajmniej nie tylko w kontekscie wizualnym... A słyszałaś, o czymś takim, jak pokora? Nigdy nie będę sądzić, iż jestem ósmym cudem świata, gdyż moja ocena byłaby na wskroś subiektywna i tym samym zaprzestałabym twórczej pracy, jaką jest niewątpliwie próba dążenia do stanu idealnego. Poza tym, moje pytanie jest skierowane raczej do Panów, niech Oni się wypowiedzą, co najbardziej ujmuje ich w kobietach, abstrahując od walorów czysto fizycznych, oczywiście.

Gość animasola
abstrahując, kafeteria robi psikusy.

Gość do Mister_x
jak na faceta 22-letniego brzmisz bardzo dojrzale, może własnie tym jej zaimponowałeś napisz w takim razie, czym oprócz tej delikatności, starsza kobieta może zainteresować młodszego faceta

Gość Mister_x
Wiesz, jest w tym coś nie do pochwalenia, że młodziak jak zwróci na siebie uwagę starszej, to coś go może połaskotać po ego. Już samo to może nijako zainteresować go w niej, w odniesieniu do siebie. Rozumiesz o co chodzi. Dlatego nie wiem czemu pytasz, nie fajnie by było kobiecie spotkać się z czymś takim. A co do niej to ona jest specyficzną osobą, i to tym mnie zainteresowała. Chodzi o osobowość. Nie odczuwamy różnicy wieku, jest i dojrzałą kobietą i infantylną. Nie wiem jak to określić. Ja za to bywam czasem zbyt zdziadziały (jak to określa :D ), a jednak czasem chyba też infantylny. Przez to dobrze nam jest, a ona urzekła mnie po prostu "sama w sobie", jako osoba. A jeśli nie brać pod uwagę konkretnie osobowości, charakteru osoby, to niestety pozostaje głównie fizyczność, często kobieta może zainteresować tym pierwszym co napisałem. Niektórzy też mają pociąg do dojrzałych kobiet czysto seksualny. Ale jak ktoś szuka spokoju w osobie, dojrzałości, tym też może urzec. To zależy od faceta.

Gość do Mister_x
nie wiem czy dobrze zrozumiałam - chodzi o to, ze jeśli kobieta zwróci uwagę na młodszego faceta to może wzbudzić jego zainteresowanie nią? bo to że połaskocze jego ego to rzecz oczywista :-)

Gość Mister_x
Tak, zapewne tak, i właśnie z tego powodu:D . Poza tym każda kobieta wywoła zainteresowanie mężczyzny w ten sposób:D:D. Chodziło mi głównie o to, że wydaje mi się że facet może wyznaczyć sobie starszą od siebie kobietę jako wyzwanie dla niego;). I samo przez się, tym kobieta może go zainteresować

Gość Mister_x
Wiesz, ja nie wiem, nie byłem nigdy takim podrywaczem, stwierdzam tak znając swój rodzaj :D

Gość do Mister_x
oj chyba nie każda :-) trzeba wiedzieć jak to zrobić przy okazji padła odpowiedź do wątku - nic tak nie wzbudzi zainteresowania faceta jak zainteresowana nim kobieta - słyszałam kiedyś jak jakiś facet w tv tak powiedział :-)

Gość Mister_x
ehehe, faktycznie padła odpowiedź:). No i facet miał rację, jak nie działa to albo jest nieśmiały albo coś nie tak z gościem:D

Gość do Mister_x
albo kobieta zbyt nachalna :-))) i wtedy się wystraszy i ucieknie

Gość Mister_x
Może być i tak:).

Gość Mister_x
Ale czego się tu bać?:D

Gość do Mister_x
np. że mądrzejsza, że nie sprosta wymaganiom, itp. wbrew pozorom faceci też mają kompleksy

Gość Mister_x
Jak to wbrew pozorom? Faceci mają mnóstwo kompleksów:D

Gość Mister_x
Szczególnie że wiesz, nasłucha się że facet musi być taki i owaki, to i tamto mu nie wypada... Sam musi umieć podejść do kobiety itd.. Może dlatego kobiety narzekają że nie ma prawdziwych facetów, bo to wszystko dzisiaj jakieś udawane i wrośnięte pod skórę jest:)

Gość do Mister_x
no pewnie, że mają, ale zawsze udają super macho i żaden się nie przyzna,np. do tego, że kobieta go peszy

Gość Mister_x
Ja się przyznaję, peszyłem się:D. A teraz lecę do sklepu i oddaję Wam temat:D

Gość do Mister_x
czy musi podejść do kobiety? wydaje mi się, że obecnie już nie musi, bo kobiety same się pchają niestety :-( a potem narzekają ,że prawdziwych mężczyzn brak - same sobie winne. facet jak nie musi się wysilić, to się nie wysila, po co ? logiczne. Ja wolę takich, którzy jednak się postarają i będą kobietę zdobywać, aż zdobędą. a prawdą jest, że kobieta wybiera kandydata, który ma ją zdobyć. Tylko teraz w dobie tych wyzwolonych bab, trudno jest prowadzić taką grę z facetami, gdyż oni już subtelnych sygnałów nie odczytują :-(

Gość do Mister_x
Ty Mister_x jak wracaj ze sklepu i kontynuuj :-)

Gość Mister_x
Zdobywać aż zdobędzie:). Jak ktoś chce, to ok, ale ja jestem innego zdania. Jak mnie panny olewały to dawałem spokój, bo przecież też czułem w sobie jakąś wartość, a z tak "zdobywaną" kobietą bym być nie mógł, bo dla mnie ważne żeby też była mną jakoś zainteresowana:). A teraz wiem lepiej jak działają kobiety, jak odpuszczałem, to po czasie same zaczynały coś kręcić:)

facet faceta facetowi z facetem o facecie :o to forum zaczyna być monotematyczne

Gość Mister_x
nieznana black, jak tu ciągle siedzisz to tak, ilość tematów jest wyczerpywalna, dlatego są inne fora tematyczne:). A ja tu trafię raz na pół roku, i dla mnie nie jest:D

Gość do Mister_x
to powiedz Mister, póki jesteś na forum, jakie sygnały zainteresowania faceci okazać facetowi, żeby je odczytał prawidłowo :-)