Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animasola

Jak zaimponować facetowi? Sposoby uwodzenia.

Polecane posty

Gość Mister_x
Heh... No nie ma. Nawet wykorzystywanie mowy ciała, to też dział NLP i wywierania wpływu

To prawda też. Interesuje się psychologia osiągnięć i tego typu ale do uczuć lepiej tego nie wykorzystywać. Po co? Lepiej stawiać na naturalność bo się ma świadomość, że partner/ka wybrali Nas bo jesteśmy tacy jacy jesteśmy

Gość do Mister_x
ja też uważam, że takie takie przedmiotowe wykorzystywanie mowy ciała na dłuższa metę nic nie daje. takie "unaukowienie" tych gestów jakby zmieniło ich rolę. kobiety od wieków te włosy odrzucały, faceci prędzej czy później się orientowali o co chodzi, a wszytko działo się poza świadomością. a teraz radzą, aby facetowi patrzeć na stopy, albo jak pochyla głowę i inne takie. a przecież w takiej sytuacji człowiek jest tak oszołomiony, ze nie w głowie mu analizowanie takich gestów.

Gość Mister_x
Ona_24lata, dokładnie. Każdy podryw, uwodzenie, to przecież nic innego niż wpływanie na drugą osobę. Wykorzystując pewne rzeczy możemy być jednak pewniejsi jak czasem utrzymać kogoś przy sobie, poprzez chociaż utrzymywanie go w stanie szczęścia, daje to duże możliwości. Stąd się chociaż biorą Ci tzw. PUA itd... Jednak ja się w to nie gram, też tylko kiedyś interesowałem się tematem. Też jestem podobnego zdania jak Ty, tylko niestety zdrady i odejścia mogą być wynikiem tego, że ktoś trafił właśnie na osobę, która jest obeznana z ludzkim umysłem. To może być nawet ktoś komu ufamy, wierzymy w jego uczucie. Różnie bywa

Gość Mister_x
Tak, mi chodziło o zwrócenie na siebie uwagi, nie na budowanie uczuć

Gość Mister_x
Ja nie jestem zwolennikiem manipulacji, chyba że może przynieść komuś jakieś realne dobro. Dlatego czasem trudno mi niektóre rzeczy ocenić, jak choć by sztuka NLP. To już chodzi o moralność

Nie oszukujmy się, jeśli chodzi o metody manipulacji w uwodzeniu to element tylko dobry do seksu :] A do związków, sami nawet uwodziciele twierdzą, że na dłuższy czas to nie jest rozwiązanie.

Gość a może właściwe osoby
A może są właściwe osoby płci męskiej, które lubią ten styl uwodzenia jaki ja stosuję. Mianowicie jak widzę który mi się chłopak podoba i coś nim kręci, bo często spogląda mi w oczy, tak jakby chciał mnie poruchać to gdy jesteśmy np. w tańcu przytulanym i wyczuwam jego wzwód, to łapię go jaja i facet wie o co chodzi, łazi za mną bo wyczuwa, że go lubię To jest najlepsza metoda podrywania facetów w taki sposób będzie szczery dla ciebie i śmiały, że niektórzy się dziwią, że dopiero się poznali, a tak śmiało sobie poczynają, jakby się znali 100 lat. Takie kokietowanie jak niektóre dziewczyny robią, to jest lizanie cukru przez szklankę. Do facetów trzeba`śmiało podchodzić, bo oni to lubią. Jak dziewczyna wie czego chce, a nie podchodzi jak pies do jeża.

Gość pod noszę

Gość dsjnfcjsskdj
Na pewno poczucie humoru, inteligencja i swoboda bycia.

Gość odpowiedź jest prosta
postawieniem piwa, tym najbardziej zaimponujesz, bo facet pomyśli szczera równa babka, możesz nawet nie mieć urody, abyś na piwo miała.

Gość animasola
Zaimponowałam tak jak mi radziliście i mam wspaniałego faceta i do tańca i różańca. Warto wysłuchać rad na forum kafeterii.

Gość anna2222
Mnie bardzo pomogła w kontaktach z facetami książka – Jak zdobyć osobę, którą kochasz albo której nie znasz. Trochę tajemnic zostało w niej zdradzonych na temat relacji między płciami;) Dobrze wiedzieć pewne rzeczy, później łatwiej się dogadać. Książkę kupiłam na www.jakzdobywac.pl . Ogólnie jest to fajny serwis o takich tematach jak flirt, budowanie relacji w związku.