Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orvahha

pracuję w firmie gdzie wszyscy ludzie pięknie wyglądają i mają drogie ciuchy

Polecane posty

Gość orvahha

i świetnie wyglądają ...zayebyście :-O a ja raczej taka szara myszka ,nie mam drogich ciuchów i raczej biedna mam kompleksy i jestem troszke zdołowana :( niech mnie ktoś pocieszy ...plizzzz

Gość no to chyba w tej firmie
dobrze płaca, wiec i ty zarobisz

Gość kiziamizia4545
ciuch to nie wszystko. zarobisz to sobie kupisz lepsze. oni tez odrazu wszystkiego nie mieli. po to sie pracuje dziewczynko...

Gość orvahha
dzięki ....pracuje tam 3 miesiące , zarobiłam dobr4ze ale miałam inne wydatki trochę sobie kupiłam...żakiecik, buty ale im nie dorównuje :-O muszę jeszcze długo poczekać nie rozumiecie jakie to deprymujące czułybyście sie podobnie :-O

Gość nie nie czułabym się
podobnie, bo dla mnie to zwyczajnie powierzchowne bzdury. Ubierać się schludnie, stosownie do okazji i tyle. Reszta to wymysły ludzkie.

Gość kiziamizia4545
nie masz stylu dziewczyno. ja ubieram sie baaaardzo tanio, a zawsze wygladam swietnie. zreszta nie jestem wyjatkiem...

Gość orvahha
ale co mogę zrobić żeby mieć taki wizerunek szyku i elegancji jak oni ? mają eksklusiv ciuchy jak na manekinach z butiku nowe i modne jak mam sie ubrać żeby dobrze wyglądać ? kupiłam sobie wysokie buty na koturnie ze srebrną klamrą, żakiet granatowy ze złotymi guzikami to tego zakładam już koszulowe bluzki jakie mam oraz czarną spódniczkę z rozpierdakiem z tyłu lub czarne eleganckie lub rybaczki czarne w kancik za kolana dobrze wygląda taki zestaw ? jakie jeszcze pomysły ? :-O

Gość grgrfrg
piórko w dupe se włóż skąd się tacy ludzie biorą, matko!

Gość kiziamizia4545
z twojego opisu, nie chce byc niegrzeczna, ale nie masz za grosz dobrego gustu. naprawde nie chce cie urazic, ale tak uwazam.

Gość orvahha
może nie mam, nie obrażam się to co mam zrobić ? żeby ubrać się tanio i ładnie ?

Gość kiziamizia4545
szukaj w sklepach z odzieza uzywana, w outletach i chodz na wyprzedaze. acha, popatrz ile fajnych zeczy za grosze jest na allegro. cale zestawy za naprawde marne pieniadze.