Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweeeety28

aparat na zeby...

Polecane posty

Gość sweeeety28

hejka.. bede niedlugo miala aparat na zeby..troche sie denerwoje bo chca mi usunac az 4 zeby... i mam kilka pytan.. 1 czy to boli kiedy aparat zostaje zakladany? 2 jak to wyglada 3 czy so jakies skuti uboczne aparatu??? (slabe zeby, plamy na zebach) 4 czy zabki w aparacie moga byc innego koloru niz bialy/srebrny ?? np. niebi, czerwony.. itp. prosze o pomoc to wazne dla mnie :(

Gość a co nie stac mnie
1. Mnie nie bolalo, a mialam zakladnay 2 razy 2. Zakladaja ci po koleji na zeby jakies, zeliki, kleiki, potem przykleja do tego zamki. a na koniec reguluja druty. 3. jesli nie dbasz o higine to pojawiaja sie biale plamy i brzydkie przebarwienia. niestety jestem tego przykladam, bo jak bylam mlodsza to nie w glowie mi bylo szorowanie zebow niestety. i teraz cholernie zaluje :( 4. tego nie wiem. ale naprawde chcesz miec kolerowe zamki? Nie wiem czy ci sie przyda ta informacja, ale mnie niesty przez tydzien cholernie bolaly zeby od zalozenia apratu, nie wiem czy tak jest zawsze, ale naprawde przez pewien czas bardzo ciezko sie je.