Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jest jejku

swedzenie miejsc intymnych

Polecane posty

Gość co mi jest jejku

Myslalam,ze przejdzie.Myslalam,ze moze umylam sie mydlem i zaklocilam rownowage ph. Teraz po tygodniu budze sie i czuje,ze swedzi mnie i odbyt.:(

Gość co mi jest jejku
nikt nic nie doradzi ?

Gość może to jakaś grzybica lub
uczulenie.Masz jeszcze jakieś inne objawy? Jeśli swędzenie będzie nadal się utrzymywać to idź do ginekologa bo to może być jakaś infekcja lub stan zapalny.A ja na razie to kup może w aptece jakiś bardzo delikatny płyn do higieny intymnej,może po nim przejdzie to swędzenie.

Gość co mi jest jejku
Najpierw lekko przy wejsciu do pochwy swedzialo.Dalej swedzi...ale dlaczego czuje to w nocy glownie ? Mam dzieci,wiec moze w dzien z zabiegania nie czuje? Zazwyczaj szlam po czopki do ginekologa albo sama kupowalam w aptece. Mnie dziwi tylko dlaczego swedzi mnie i odbyt.Mysle,czy tzn.ze grzyby przeniosly sie na uklad wydalniczy albo pokarmowy. Dzis juz niedziela,zna ktos moze jakies metody domowe.??? Tak mysle jak sobie pomoc teraz samej.

Gość bakterie mogły tez sie
przeniesc w okolice odbytu.Niestety nie znam domowych metod,moze poytaj sie w aptece a najlepiej odz do gina.Zadnych infekcji nie wolno lekcewazyc!!!Poniewaz moga byc grozne powiklania,ktore beda ciagnac sie latami:o