Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amingora

jego kochanka to już chyba dno......

Polecane posty

Gość amingora

po prostu dość! kretynka jak nic. zaczeło się,że napisała do mnie smsa informując mnie o tym i o tamtym... olałam dziwkę(jego już wcześniej) to teraz wypisuje mi wiadomosci w innym miejscu....... widzę,że powoli juz wymięka,gdyż mam bogaty zasób słow,ale i tak mnie wkurwia na maxa. właśnie ją zablokowałam ale nie zmienia to faktu,ze cały czas zastanawiam się skąd takie debilki się biorą????????

jak byś ją sklepała raz a porządnie to by się już więcej nie odezwała.

Gość atrament
to fakt, kobiety dostają głupawy jak sobie coś ubzdurają. Jestem tego najlepszym przykładem, a teraz się zastanawiam, czy da się to wszystko odkręcić

Gość atrament
ale kochanica nie jestem przynajmniej ;)

Gość atrament
na podstawie plotek i domyslow zrobilam niezla jazde niewinnemu. ciekawe czy jeszcze będzie chciał z mna gadać, żebym mogla się wytłumaczyć

nie sprawdziłaś informacji i już krzyczałaś? polecam "większą wiarę i ufność w ludzi" :D

Gość atrament
znaczy, to było na zasadzie prośby o wyjaśnienie, czy to prawda, co nie zmienia faktu ze jestem debilką a ufność i wiara w ludzi? sorry ale te pojęcia są mi obce

znaczy, to było na zasadzie prośby o wyjaśnienie, czy to prawda, co nie zmienia faktu ze jestem debilką a ufność i wiara w ludzi? sorry ale te pojęcia są mi obce to było ironiczne z mojej strony....w cudzysłowu....a poważnie pisząc to jak widzisz sama jeszcze bardziej musisz filtrować ludzkie wypowiedzi , tylko do pewnej normy bo potem to już tylko zostaje panno paranoja...:)

Gość atrament
wyczułam ironię w Twoim poście, ale nie zmieniło to faktu, że musiałam wyrazić swoją opinię na ten temat. A paranoję już mam od dawna ;)

wyczułam ironię w Twoim poście, ale nie zmieniło to faktu, że musiałam wyrazić swoją opinię na ten temat. A paranoję już mam od dawna no w sumie lepiej tak stwierdzić i jej nie mieć niż uważać się za zdrową i nią nie być ...:)

Gość atrament
jak to mówił W. Allen? Fakt, że jestem paranoikiem nie oznacza jeszcze że cały świat nie sprzysiągł się przeciwko mnie - Chyba "tak to leciało" ;)

jak to mówił W. Allen? Fakt, że jestem paranoikiem nie oznacza jeszcze że cały świat nie sprzysiągł się przeciwko mnie - Chyba "tak to leciało" tak...lecz prawdą jest że szukanie "winnych" doprowadza do tej choroby ze względu na brak wyczucia i dystansu w stosunku do samego siebie...

Gość atrament
ja najczesciej "winy" upatruje w samej sobie

ja najczesciej "winy" upatruje w samej sobie no to już są drugie przypadki w drugiej stronie tego medalu....lecz wydaje się ze to pójście na łatwiznę jak się siebie szkala za wszystko podczas gdy na pewne sprawy nie ma się żadnego prawie wpływu...więcej wiary i ochoty dla siebie panno... muszę znikać i pozdrawiam

Gość znaczy się
to nowa baba twojego bylego faceta Cie dreczy? tzn co robi? obraza? czy tez informuje Cie o ich cudownym pozyciu?

Gość atrament
revolver kiedy robi się wszystko na zasadzie "chciałam dobrze, wyszło jak zawsze" nie da się myśleć inaczej miłej niedzieli :)

Gość amingora

Gość amingora
..pewnej nocy.napisała,że właśnie jest u niej a ona zastanawia sie czy my nadal jesteśmy razem.... to tak w skrócie.to było na zasadzie grania aniołka,ale zeby mnie chyba dobić bo i po co miałaby mnie informować????????? później dłuższa cisza...a później znalazła mnie na pewnym portalu i zaczeła znów pisać......