Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Maria Angelika

18-23L. JAK WYGLĄDAJĄ WASZE ZWIĄZKI? JAK DZIELICIE SIĘ KOSZTAMI?

Polecane posty

Gość Zuzanna Maria Angelika

Gość panczenistka
wypad ,setny temat taki sam

Gość dziewcyna szamana
płaci on. wychodzimy w każdą sobotę do pubu/ kina lub do znajomych. widizmy się codziennie, bo ma samochodzik :p i najczęściej lecimy razem na pizze lub siedzimy u niego, bo u mnie ciasno

Gość makietuchalalalalalalalal
hmmm dobry temat mozna powiedziec!! Ja mam 21 lat z facetem jestm od lat 4 i jest totalne dno.... slub zaplanowany na 12 czerwiec tego roku a ja ciagle nie pewna On mnie juz nie przytula nic kompletnie nic tylko siedzi z laptopem na kolanach 24h na dobe :( Więc mozna ogolnie powiedziedziec ze jedna wielka masakra.... jesli sie nie zmieni bedzie trzeba to skonczyc!

dziewcyna szamana..... to tylko poprostu pogratulowac!! Takiego to naprawde tylko ze swieczka szukac!!

hm... pamiętam jak byłam z moim byłym to wiecznie mu było szkoda kasy na kino , piwo itp... musiałam odbijać na boku jak gdzieś chciałam wyjść to ja musiałam płacić :O matko i ja wytrwałam 5 lat !!! no ;) ale na boku tez było odeszłam

Gość śmiech na sali /
11:22 [zgłoś do usunięcia] dziewcyna szamana płaci on. wychodzimy w każdą sobotę do pubu/ kina lub do znajomych. widizmy się codziennie, bo ma samochodzik i najczęściej lecimy razem na pizze lub siedzimy u niego, bo u mnie ciasno długo to facet z tobą nie potrzyma widać że jak sponsora go traktujesz :classic_cool: co tydzien wydaje na ciebie chyba z 200 zł tak z tego wynika

myszka83 wiesz co ja cie doskonale rozumiem bo mnie to tez wkurza i nie dziwie ci sie ja spotykam sie czesto ale ze znajomymi ze studiow jakies kino pizzeria pub no bo tego to sie wytrzymac nie daje!! Jakas masakra!! Ale trzeba bedzie to skonczyc, bo sa jeszcze chyba normalnie mezczyzni na tym swiecie

Gość nana2121
ja studiuje, on pracuje, wyjezdza do pracy nawet na kilka dni... nie mieszkamy w tym samym miescie, dlatego rzadko sie widujemy, raz na 2 tygodnie (czasem czesciej). Pomaga mi we wszystkim, wspiera, cudowny chlopak :), ale tez czasem sa klotnie i kryzysy :P. Kiedys bylo gorzej- on za oceanem. I tak juz jestesmy 5 lat razem :) a mam 21 on 22.

Gość tak tak tak................
Ja co prawda za 2 miesiące mam 18 lat, mój chłopak 20. Zawsze jak gdzieś jedziemy kino, coś zwiedzamy to on płaci, ale oczywiście się sprzeciwiam i często sama chcę zapłacić za siebie :) Ale wakacje spanie, jedzenie to sobie sama opłacam, bo to by była lekka przesada:P

jak ? zdradzać ? hm... wiesz byłam młoda poznałam go jak miałam 17 i chciałm sie wyszumieć a że on juz był to był taka oaza wazie czego :D potem mając 23 poznałam męża i usiadłam na dupie

Gość śmiech na sali /
a od siebie zapewne ani grosika nie wydała a tylko na chłopa patrzy - i pisze to dziewczyna :D

Gość nana2121
a no i na dodatek on tez jeszcze studiuje :/, ale jak wytrzymujemy tak to w przyszlosci tylko z gorki bedzie :)

crem nie niekoniecznie płacić ale jakis taki życiowy ja tez płaciłam za mojego męża i nie widziałam problemu za to wynagradzał w inny sposób ;) a tak poważnie wiesz jak ja zapłacę 2 razy to mi się nie stanie ale nie wychodzić nigdzie bo szkoda

Gość fghfjfhgj
Tak pogratulować faceta dziewczynie szamana hehe!! Tylko wydaje mi się że dziewczyna szamana to zwykła blachara.Pewnie starszy koleś co ma prace wzioł za dziewczynę małolatę której stawia a ona się odwdzięcza się w wiadomy sposób.A to zdanie bo on ma samochodzik mówi samo za siebie. Jeśli się mylę to sory ale jak to przeczytałem to własnie tak pomyślałem na temat dziewczyny szamana.

ja męża nie zdradzam bo nie mam potrzeby jest świetnie a jak coś by nie tak to mamy alternatywę

a ja nie wyobrazam sobie cały czas płacic za laske to w takim razie po co wam kasa???

cream szukaj a znajdziesz swoja ja płąciłam wiele razy za kino basen pizze bo nie lubiłam jak facet wyłącznie ma płacić

eh ... skąd sie bierze u kobiet że to facet ma płacić ma zapraszać ma adorować a jak kobieta zaprosi do kina faceta który ja pociąga to coś złego ??

" a jak kobieta zaprosi do kina faceta który ja pociąga to coś złego ?? " bo tak najłatwiej kobiety zawsze szły na łatwizne lepszy koles który zaprosi nie wazne czy brzydki czy dres

Gość 18latka z 21 latkiem
Po polowie :) zawsze. Przeciez nie zarabiamy i jeszzcze jestesmy dzieciakami :P