Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Maria Angelika

18-23L. JAK WYGLĄDAJĄ WASZE ZWIĄZKI? JAK DZIELICIE SIĘ KOSZTAMI?

Polecane posty

Gość elca
ja nie rozumiem dlaczego to tylko facet ma płacić?tylko z tej racji ze jest facetem a kobieta kobieta? idziemy razem na pizze itp to płacimy po połowie, jakoś sponsoring mnie za bardzo nie podnieca teraz mamy z facetem wspólne pieniądze bo mieszkamy razem wiec u mnie nie ma sie nad czym zastanawiać

załóz o tym topik i zachec laski do podrywania facetów :D moze otworzysz im oczy ze o szczescie tez muszą walczyc

Gość sensem zycia jestes Ty
Witam was wszytskich :) Oboje mamy po 20 lat :) 17 marca bedzie rok jak jestesmy ze soba i oboje niczego nie zalujemy :) ostatnio moj cos zagaduje o weselu i nawet zagaduje o dzidziusiu :) http://www.suwaczek.pl/cache/7016f367fc.png

he he wiesz ja mam swoje zdanie ale wg kobiet jestem odmieńcem bo mam inne zdanie na temat np. walentynek że mam lużne podejście do wszystkiego ze lubię zapalić itp.

Gość dziewcyna szamana
do "śmiech na sali" buhaha:D zazdrość to straszne uczucie, co?:D tobie nigdy nic chłopak nie stawia, bo pewnie jesteś tak "piękna", że się wstydzi z tobą wychdozić :) :D i sama płacisz za niego i siebie :D

Gość dziewcyna szamana
do "śmiech na sali" buhaha:D zazdrość to straszne uczucie, co?:D tobie nigdy nic chłopak nie stawia, bo pewnie jesteś tak "piękna", że się wstydzi z tobą wychdozić :) :D i sama płacisz za niego i siebie :D

he he ja nie obchodzę walentynek bo wole dostać to co lubię w szary dzień niż 14 .02 bukiet róż

Gość dziewcyna szamana
elca- :D:D fajnyc macie facetów nie ma co:D zaczęłaś już pracować razem z "śmiech na sali" na swój pierścionek zaręczynowy?:D i na obrączki?:D na waszym miejscu ja bym jszcze pensje im wypłacała, że chcą z takimi paszczurkami się spotykać :D

Gość fghfjfhgj
I tak jak myślałem-dziewczyna szamana to zwykła blachar!!!! Albo jak kto woli księżniczka

Gość elca
do dziewczyna szamana nie napisałam nic złego na twój temat, to ze sama piszesz ze inni są brzydcy świadczy wyraziście o twoim systemie wartości pracuje i mam pieniądze na swoje wydatki i nie widzę powodu dla którego ktoś miałby mnie sponsorować

Gość elca
fghfjfhgj podzielam twoja teorie:)

Gość taka ja ja ja ja
dziewczyna szamana - i co, potwierdzilo sie to co ktos tam napisal?? chyba tak i chyba cie to zabolalo bo gdybys nie byla blachara to by cie to nie ruszylo a tak to odpyskowalas w typowy sposob dla ksiezniczek - jestescie brzydkie wiec dlatego za was nie placa, hahaaha, jestes glupia i naiwna. U mnie w zwiazku placimy raz ja raz on, roznie bywa, zwiazek jest partnerski. I w odroznieniu do dziewczyny szamana vel blachary nie podniecam sie samochodem bo mam wlasny sliczniutki :D

Gość operator x
ja też nie widze powodu dlaczego mam sponsorować dziewczyne, mieszkamy osobno, ona się uczy ja już pracuje, na paliwo do samochodu dorzuciła się może 5 razy a jesteśmy ze sobą 3 lata i co weekend jestem u niej. na impreazy jeździmy rzadko bo mnie po prostu nie stać, ale ona powtarza że jak chłopakowi zależy (chce się) to przyjedzie. żałosne....

Gość taka ja ja ja ja
operator x - to wspolczuje, bo ja wiem ze czasami mimo ze by sie bardzo chcialo to kasy brak i nie mozna wszystkiego tlumaczyc - bo mu sie nie chce. Ja akurat tak nie mysle, jak facet mi mowi ze nie moze bo mu np ieniedzy branie to rozumiem a nie zaraz mysli - och, klamie, nie zalezy mu na mnie.

Gość frau kules
ja 22 on 36, on zarabia, ja wydaje :-D

Gość myszka jak ty mnie draznisz
najpierw piszesz jedno,ze zostawiłas bo nie płacił a potem pisze ze lubisz płacic za siebie.Dziewcze zastanów sie ,bos tepa jak but

nie płacił bo szkoda nie chiał nigdzie wyjśc nic tylko dom i to najlepiej jak ja bym poszła

On zawsze chce płacić, ale czasem udaję mi się zapłacić za siebie:) To miłe, ale już mi trochę głupio że tyle pieniędzy na mnie wydaje, tym bardziej że dzieli nas spora odległość, on jak przyjeżdża to sporo traci na dojazdy, a na kasie też wcale nie śpi, właściwie wydaje na mnie prawie wszystko co zarobi pracując w weekendy bo uczy się jeszcze. Ja mam 18 lat, on 20, jesteśmy ze sobą rok i 7 miesięcy.