Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdd

BŁĘDNE SKAŁY W Kudowie-nadaja sie dla grubasa????

Polecane posty

Gość dsdd

no co?nikt mnie tu nie zna wiec sie pytam. otoz:jestem duza i gruba.chlopak chce na swieta zabrac mnie do Kudowy(lubie film Opowiesci z Narnii wiec powiedzial,ze pokaze mi Bledne Skaly).i stad moje pytanie-czy ja sie tam ...zmieszcze? czy tam trzeba sie przeciskac? wiem,Was to smieszy,ale mnie srednio:( byliscie?wiecie?to powiedzcie prosze..

Gość żywytrup
Trzeba się przeciskać. Duże wymiary mogą być przeszkodą. Ale tak w ogóle Góry Stołowe są super i warto jechać.

ja Ci powiem ze kiedys bylam z mama w Skalnym Miasteczku w Czechach i byly tam tak waskie przejscia ze ja sie wciskalam bokiem (a nie jestem gruba).

Gość żywytrup
A jeśli po przejściu części szlaku uznasz, że w następnych miejscach sie nie przeciszniesz, to po prostu zawrócisz. Nie ma tragedii.

Gość szczuplutkaa żonkaa
byłam, przeciskałam się..ale dasz radę też, nie musisz włazić w każdą szczelinę:)zresztą w razie czego partner pomoże, nie?

Ja dalam rade sie przecisnac wiec nie jest tak zle;) A Ty sobie zartujesz-prawda?:P

Gość dsdd
pomoze?oczyma wyborazni widze siebie- Kubusia Puchatka,ktory utknal w domu Krolika(o ile dobrze pamietam)... oni czekali ,az Kubus schudnie i da rade sie przecisnac:( zrezygnuje..z tego wyjazdu.wstyd by mi bylo strasznie tak"utknac"

Gość a1
głupia jesteś, przecież chyba umiesz ocenić, gdzie możesz wejść. Jeżeli będzie jakaś wąska bardzo szczelina, to po prostu nia nie pójdziecie

Gość dsdd
wlasnie ze nie zartuje..

piszesz,ze jestes gruba wisz ja jak zwiedzalam Gory Stolowe tez do najszczuplejszych nie nalezalam:P

Gość dsdd
ja po prostu nie wiem czego sie spodziewac! czy to jest jakas drozka,ktora podazaja wszyscy "gesiego"(tego sie wlasnie boje),czy jakas duza przestrzen,gdzie moge sobie wybrac tak jak mowicie gdzie mam isc i czy dam rade przejsc.. nie wiem.na szczescie jest to forum,bo w realu nigdy nikomu bym takich pytan nie zadala:O

Gość biała plama
przecież nie będziesz sama, w razie czego chłopak cię wyciągnie ;) zresztą w razie czego można wyjść na górę i przejść nad szczelinami - nie martw się, dasz radę.

Gość szczuplutkaa żonkaa
pezestań lamentować, dasz radę!

Gość Wars wita was
a ten gostek jakie nosi ukulary , ile ma tak zwanych diopri ?

Gość szczuplutkaa żonkaa
jest kilka przejść i wcale nie musisz podążac tą najwęższą.

pisze,że gruba a pewnie chudzielec widelec:P:P:P ile ważysz i przy jakim wzroście?:D

Gość ewelina7979
Ja wybieram sie tam na swieta Wielkanocne z rodzinka.Synek jest fanem Narnii i jedziemy tam wlasnie z jego powodu:). Tez do najszczuplejszych nie naleze,ale mam nadzieje,ze dam rade;) Z reszta!Maz juz mnie widzial w nie takich zenujacych sytuacjach;)))

Gość dsdd
Liszowska.i jej figura i wzrost:Omowi Wam to cos?:O no,to nie gadajcieze sciemniam:(

Gość biała plama
dsdd, zamiast stresować się, że gdzieś utkniesz ( musiałbyś się naprawdę bardzo starać, żeby tak się stało) ciesz się, że chłopak chce zrobić ci przyjemność!

Gość dsdd
tzn. Liszowska to jest ..... mała foczka przy mnie:(

Gość dsdd
i chyba najlepiej zrobie jak zaczne o tym myslec:)najintensywniej jak sie da:)

nie jesteś z kamienia przecież:D wciągniesz brzuszek, przytrzymasz cycki i przejdziesz:D

Gość dsdd
nie,jak mala foczka to nie.ja wygladam wlasnie tak jak ona na focie. dobra,zakonczmy juz ten tamat.pojade-zobacze,powiem Wam jak bylo;).dziekuje wszystkim za komentarze:)

Gość letnia letniczka
oj, ale Liszowska nie ma nic wspólnego z grubą osobą. No chyba że ważysz ze 120 kg. to możesz się obawiać że gdzieś się nie zmieścisz.

Gość letnia letniczka
ale się uśmialam, też macie pomysły na tematy, problemy, jesteście niesamowici:-D