Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowo opóźniony

Mam ponad 28 lat i dopiero dojrzewam do związku...

Polecane posty

> PRZEGRAŁEŚ ŻYCIE Niejeden chciałby je przegrać w ten sposób, bo poza brakiem kobiety na nic nie narzekam :) Mam przyjaciół, znajomych, jestem zdrowy, mam własne mieszkanie i samochód, dobrze zarabiam. > ie będziesz wspominał byłej, nie masz bagażu doświadczeń, możesz bez problemu cieszyć się miłością Też fakt. Żadna zazdrosna była nie depcze mi po piętach, a taką sytuację ma mój przyjaciel. Już 2 lata w nowym związku, a była nadal go nęka :/

Gość do nieznana black
a czym sie 'prawik' rozni od prawiczka?

A co ma byc wogole 28 letni facet nieglupi skoro prawnik zadaje pytania jak malolaty :O W yakim wieku powininies wiedziec czy sie nadajesz czy nie.. krotka pilka

końcówką się różni :p

"Niejeden chciałby je przegrać w ten sposób, bo poza brakiem kobiety na nic nie narzekam " Tu sie mylisz kolego status spoleczny mozesz zdobyc.. chociazby po trupach a kobiete... sam sobie odpowiedz :)

> Tu sie mylisz kolego status spoleczny mozesz zdobyc.. chociazby po trupach a kobiete... sam sobie odpowiedz Z tego co widzę dookoła jedno z drugim ściśle się wiąże.

Gość nie czytalam poprzednich
Znam pewnego mezczyzne ktory tez ukonczyl prawo i jest w podobnej sytuacji, myslisz ze to ma zwiazek z tym ze miales duzo nauki itd?

> Znam pewnego mezczyzne ktory tez ukonczyl prawo i jest w podobnej sytuacji, myslisz ze to ma zwiazek z tym ze miales duzo nauki itd? Miałem dość bogate życie towarzyskie, więc niekoniecznie. Ale fakt, czasem pogrążałem się w książkach bez reszty. > inni tez maja wysoki status spoleczny, ale jakos sex uprawiaja Zauważ, że chodzi mi o związek, a nie sam seks. To trochę bardziej skomplikowana sprawa.

"Z tego co widzę dookoła jedno z drugim ściśle się wiąże. " Moze w twoich kregach tak jest , ze kazdy ma pare i dostatnie zycie. Ja takiego bajkowego zycia nie widze wokol siebie :) Pozatym pomarancza dobrze napisala moze w wieku szkolnym zamiast cos dzialac ty chciales byc prymusem :D

życiowo opóźniony ma rację to oczywiste, że status społeczny czyni go atrakcyjnym dla płci przeciwnej :) to tylko kwestia czasu kiedy któaś go wyhaczy :p

Ja jakos nie widze aby to byl problem. Problemem jest to ze nasze spoleczenstwo jeszcze idzie starym torem, wdl starego swiatopogladu juz powinines miec dom, dzieci, itd. Ja np zyje wdl wlasnych zasad i tak mi dobrze. Mam 26 lat i tez jakos nie dojrzalam jeszcze do zwiazku, no i co z tego? Skoro ty poswieciles sie karierze, nauce i to byl twoj dotychczasowy cel to swietnie, spelniles sie. Jesli teraz uwazasz ze jest czas na zwiazek to uloz swoj system wartosci od nowa i znajdz miejsc na przyjazn z kobieta. Przede wszystkim badz soba, i nie odbiegaj od swoich przekonan. Znajdzie sie taka dla ktorej bedzie bardzo wartosciowym czlowiekiem, a kogo obchodzi co inni mowia? Kazdy zyje swoim zyciem

Gość kobiety po prostu
prawiczkow nienawidza i licza na gotowe. facet dla nich ma sie wykazac doswiadczeniem a prawiczek dodatkowo budzi podejrzenia ze zadna go nie chciala albo rutynowo dawal kosze wszystkim dziewczynom bo czekal na ksiezniczke - tacy egoisci tez sie zdarzaja

przestan nam kit wciskac jeslisz piszesz o tym tutaj, to oznacza ze jest Ci z tym zle to tylko kwestia czasu kiedy któaś go wyhaczy taaa, znajdzie taka co nie leci na kase i nie interesuje sie sexem

Ktoś ja nie pocieszam, ja stwierdzam fakty :classic_cool:

Gość Prawiczek4life kocha swoja
samiczkę :classic_cool:

a Tobie Ktosiu widzę bardzo zależy, aby Twoje grono kumpli-prawiczków z kafe się powiększyło :p zawsze to jeden znajomy więcej na naszej klasie :classic_cool:

Tobie Ktosiu widzę bardzo zależy, aby Twoje grono kumpli-prawiczków z kafe się powiększyło zawsze to jeden znajomy więcej na naszej klasie " i tak juz jest nas za duzo a tego mejla (gunjax) skads kojarze

ja mam 26 lat i tez nigdy nie miałam faceta, też skończyłam studia a teraz mam satysfakcjonującą prace, nie związałam się z nikim, bo nie czułam sie na to gotowa, a mieć faceta żeby sie nim pochwalić, że sie go ma to nie dla mnie więc autorze tego topiku nie jesteś sam:)

oops... Ty spoza "klanu prawiczków"? jeśli tak - zwracam honor :) maila możesz kojarzyć tylko z kafe, powstał specjalnie na potrzeby tego forum i wymiany fot na jednym fajnym topiku, który już chyba nie istnieje :)

oops... Ty spoza "klanu prawiczków"? jeśli tak - zwracam honor" az tak bardzo nie przegralem, zeby zadawac sie z tutejszymi prawikami maila możesz kojarzyć tylko z kafe" jakiego nicka wczesniej mialas ? 26 lat i tez nigdy nie miałam faceta" myslisz ze ktos uwierzy w 26 letnia dziewice ?

Prawiczki szczerze mowiac gadacie straszne glupoty

miałam nick neurosa :) skutecznie wystraszyliśmy autora, który jak mniemam oddalił się, by korzystać z ostatnich chwil młodości :)

Gość frettkaa
W zyciu nie zwiazalabym sie z facetem, ktory w wieku 28 lat nie ma zadnych doswiadcien "zwiazkowych".