Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowo opóźniony

Mam ponad 28 lat i dopiero dojrzewam do związku...

Polecane posty

aaaaaaaaaaa, nie mów, że Tobie też się zwierzałam :D dzisiaj wygrywam w pracy i na kafe :p ale bywa i lepiej :)

Gość 28 letni byly prawiczek
nie jest zapozno moj pierwszy zwiazek zaczal sie jak mialem 28 lat i pierwszy sex, a teraz rucham wszystko co sie rusz i cool

i tu sie koles myliszjak pisze mialem 28

Gość Locco
Zadaj sobie pytanie czy od kobiet nie wymagasz za dużo? 'coś więcej niż seks...' - a co one mogą więcej zaoferować?

no mi sie udalo, ze nie za brzydki i nie za niski, choc u mnie problemem byla niesmialosc, a dupy myslaly, ze nie maja u mnie szans

Gość do frettkaa
a jak bylby bogaty i przystojny?

jestes wartosciowym chłopakiem i na pewno jakas panna to doceni głowa do góry tylko nie bierz byle czego

Gość bzzzz....
Czyli to źle, że postawiłem na naukę, rozwój i zdobycie stabilnej pracy? Nie liczy się to, że mam dużo do zaoferowania potencjalnej partnerce? A co Ty masz jej do zaoferowania jako mezczyna?? Masz jedynie prace a pieniedze to nie wiem a to jest nic. Nie masz zadnego doswiadczenia a to zdobywa sie latami poprzez relacje z roznymi ludzmi. Uczysz sie funkcjonowania w zwiakzu tego czego od niego oczekujesz wiesz juz jaka ma byc kobieta z ktora chcesz spedzic reszte zycia. W kwestii zwiazkow jestes dzieckiem i prawdopodonie polenisz wiele banalnych bledow bo bedziesz dopiero sie uczyl. Przepraszam Cie ale np ja jako kobieta chcialabym aby moj mezczyzna wiedzial czego chce odemnie od naszego zwiazku umial odpowiednio zachowac sie w roznych sytuacjach dotyczacych naszej relacji wiedzial jakie ma plany z nami zwiazane itd. Nigdy nie zdecydowalabym sie na niedosiwadczonego faceta bo przepraszam ale nie mam 15 lat zeby z kims raczkowac.

"jestes wartosciowym chłopakiem i na pewno jakas panna to doceni" Z pewnością. Zawsze się znajdzie taka co leci na kasę. Skoro do tej pory żadna go nie chciała to środki na koncie są jego jedynym afrodyzjakiem.

Gość bzzzz....
P.S. Od 28 letniego faceta oczekiwalabym ze bedzie juz osoba doswiadczona i ulozona a takze odpowiednia aby byc mezem i ojcem a Ty dopiero do zwiakzu dojrzewasz.

"Nigdy nie zdecydowalabym sie na niedosiwadczonego faceta " Przynajmniej jedna szczera kobieta na tym forum. Dość mam już tych pocieszycielek z kafe więc miło poczytać kogoś kto nie wciska kitu.

Znajomy odpuść dziewczynie - ona nie wie, że kłamie ona naprawdę, szczerze wierzy w te bzdury które pisze. Mi każda mówiła, że jestem mądry, inteligentny itp. bzdury tylko, że sam od zawsze jestem.

no wlasnie, sa etapy chodzenia za raczke, pierwsze pocalunki itp autor to przespal i zaczyna z poziomu nastolatka lelouch, a ze tak zapytam z innej beczki - co Cie powstrzymuje przed samobojstwem ?

Gość bzzzz....
I nie pisze tego wszystkiego jako kobieta ktora zycie spedzila wylacznie na ogladaniu sie za spodniami. Ja rowniez skonczylam prawo(dziennie zeby nie bylo)

"co Cie powstrzymuje przed samobojstwem ?" Wiesz... nasłuchałem się tego całego Antony Robbinsa, Briana Tracy'ego, Marka Cunninghama i mam po tym lepsze samopoczucie. Pomyśl o tym jak o respiratorze - oddycha za ciebie kiedy ty już nie masz siły :D Nie jestem naiwny, dobrze zdaję sobie sprawę, że jesli chodzi o bycie pożądanym przez kobietę to jestem dno oceanu + metr szlamu. Taki charakter. Trudno. Postaram się znaleźć jakąś pasję która będe mógł rozwijac i tak będzie łatwiej.

Prawnik łatwo nie ma...Jak zwykle można powiedzieć to zależy...Każdemu może pasować coś innego. To taki rodzaj koncertu życzeń i targu. Brak doswiadczenia w relacjach z kobietami jest już teraz minusem. Każdy ma być gotowy,ale nie za bardzo doświadczony a to różnie znaczy w zależności od kobiety. To,że faceci dojrzewają ok czy po 30ce w dzisiejszych czasach,to standard,ale brak doświadczenia damsko-męskich poważnie ogranicza krąg kandydatek. Niestety tak to widzę w praktyce,ale życzę jak najlepiej założycielowi topiku:))

Gość mjpfd
ale pieprzenie o tym dojrzewaniu do zwiazku- jak się spotyka odpowiednią osobę to jest się dojrzałym do związku w 5 minut- są też takie przypadki że ludzie mają na koncie po 20 związków i jeszcze jakoś nie dojrzali do poważnego związku- chłopie- masz szansę bo jestes jeszce młody, do tego wykształcony , masz kasę i pewnie całkiem spoko wygląd0- życie przed tobą a ty takie durne pytania zadajesz- idz się bawić i poszukiwać kobiety życia bo maz sansę ją poznać właśnie ty a nie takei nieudacznictwo co tu przesiaduje i innych dołuje

"Znajomy odpuść dziewczynie - ona nie wie, że kłamie ona naprawdę, szczerze wierzy w te bzdury które pisze" Ja rozumiem mozna pocieszac ludzi.. ale klamac w zywe oczy to tak nie fair. Pozatym ludzie wy w to wierzycie ok poznaliscie ta jedyna / jedynego i jest oh ah uh. Ale bez przesady Koles przespal okres kiedy sie to zaczyna, i zadna kobieta nie bedzie go nianczyc 🖐️

Gość do bzzzz....
a jak ktos jest wartosciowy i po prostu nie bawil sie w zwiazku. wielu facetow czeka ze zwiazkami do momentu ustatkowania sie, dorobienia, kupienia dobrego samochodu, dobrej pracy, napakowanej sylwetki i zlotego lancucha na szyji

Gość do mjpfd
dlaczego ludzi z kafe uwazasz za nieudacznictwo?

Gość bzzzz....
bo bzzz... a jak ktos jest wartosciowy i po prostu nie bawil sie w zwiazku Nie rozumiem tej wypowiedzi tzn ze co jak ktos ma doswiadczenie w zwiazkach to nie jst wartosciowy bo sie poprostu bawil. Po 1 mylisz wartosc czlowieka z jego doswiadczeniem zyciowym. Sa odoby dojrzale dla ktorych pierwszy zwiazek jest tym ostatnim i zarazem szzesliwym ale jako ze to pierwszy zwiazek jest dotkniety masa bledow wynikajacyh z niedoswiadczenia. Standardem jest ze zanim czlowiek wypracuje sobie model zwiazku jaki mu odpowiada minie duzo czasu i psrobuje tego zwiazku z roznymi osobami aby znalezc to ktora mu odpowiada z charakteru i ma takie same oczekiwania w stosunku do zwiazku. Pierwsze milosci zwiazki niezaleznie od wieku zawsze sa szczeniackie takie idealistyczne slepe itd. Zawsze w pierwszych zwiazkach pozwalamy 2 osobie na wiecej jestesmy od niej bardziej uzaleznieni czym wiecje doswiadczenia tym lepiej potrafimy w tym zwiakzu funkcjonowac laczyc uczucie i rozsadek.