Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowo opóźniony

Mam ponad 28 lat i dopiero dojrzewam do związku...

Polecane posty

Gość bzzzz....
I jeszcze sex. Tego tez tzeba sie nauczyc nie jest to sztuka pt. wlozyc i wyjac. Trzeba poznac siebie swoj organizm jego reakcje to samo z cialem kobiety. Nie wyobrazam sobie miec w lozku nidoswiadczonego faceta i uczyc go co to ja przedszkolanka jestem?? Tak czy siak 2 nowe osoby musza sie siebie nauczyc ale dzieki doswiadczeniu mozna o wiele szybciej cieszyc sie blisoscia fizyczna i dac sobie o wiele wiecej szczescia i przyjemnosci.

Gość Locco
hey bzzz - skąd jesteś? ;)

Gość jdspoj
facet który nie był w stałym związku nie musi być niedoświadczony w seksie :P - zresztą aj wolę uczyć zaradnego przystojniaka niż cieszyć się doświadczonym niezaradnym paskudem :D:D

Gość bzzzz....
jdspoj Zgadza sie ten kto nie byl w zwiazku niekoniecznie jest niedoswiadczony sexualnie ale sam autor napisal ze " nie mam w 'tych sprawach' doświadczenia". Wspominal tez ze mial tylko kolezanki z jego postow nie wynika ze jest doswiadczony sexualnie.

Gość bzzzz....
Locco Jestem ze Slaska a czemu pytasz??

Gość do jdspoj
masz racje

Gość do   	 bzzzz....
akurat u kobiety doswiadczenie seksualne to minus

Gość bzzzz....
do bzzzz.... akurat ja wiem co innego. Chyba macie jakies przestarzale infornacje . Jednak dojrzaly facet woli doswiadczona kobiete a nie nowicjuszke ktora dopiero bedzie uczyla sie orgazmu i tego co lubi i lezy jak kloda w oczekiwaniu na to czego zostanie nauczona. Moj Maz zawsze uwielbial kiedy pokazywalam co ma robic kiedy mowilam co sprawia mi przyjemnosc i kiedy jemu te przyjemnosc dawalam. Jego koledzy rowniez lubia otwarte kobiety zadne tam amatorki i takie tez maja zony. I najpewniej zaraz mi tu ktos napisze ze jak kobieta jest doswiadczona to pewnie dziwka zdradzi itd.......

Gość bzzzz....
Moj maz ceni moje doswiadczenie i ja rowniez cenie jego wiedze i sosob w jaki ja wykorzystuje abysmy oboje byli zadowoleni i mogli w pelni cieszczyc sie miloscia i zwiazana z tym bliskoscia fizyczna.

Gość normalny facet nie chce
kobiety, ktora miala wiecej partnerow niz on kobiet. facet z klasa szuka kobiety porzadnej

Gość bzzzz....
normalny facet nie chce Taaa wiesz chcialabym to widziec spotyka sie facet z kobieta i pyta sluchaj ilu mialas facetow ona odpowiada 5 a to spadaj o 1 za duzo bo ja mialem 4 laski i w ogole to jestes dziwka wyruchana szmata ....... XXI wiek a takie glupoty ludzie wypisuja. Facetowi zawsze wolno wiecej jak wiecej kobiet zaliczyl to taki men ze hej a laska wtedy jest dziwka mile to ze dopuszczasz iz kobieta moze miec tylu facetow co facet kobiet co za uklon jakie to rownouprawienie tylko dlaczego nie idziesz w druga strone dlaczego to nie kobieta ma dyktowac warunki dlaczego wszystko nie zalezy od tego ilu ona miala partnerow i odpowiendi kandydat jesli przekroczy okreslona liczbe to odpada. Powiem tylko tyle ze dzieki mojemu doswiadczeniu w zwiazkaach i sexie to tez odnosi sie do mojego meza nie bylo u nas rozczarowan. Kazdy wiedzial co lubi czego chce jaki ma temperament czego oczekuje od zwiazku partnera co jest dla niego najwazniejsze jakie ma plany zyciowe. Nie tracilismy zbednego czasu na dyrdymaly na dziecinne podchody nie poplenialismy glupich bledow. Nikt nie ma pretensji ze w lozku sie nie uklada ze jedno woli czesciej drugie rzadziej ze jedna strona woli poruszyc wyobraznie podczas sexu a druga jest tradycjonalista bo od poczatku mielismy te sytuacje klarowna.

Gość bzzzz....
normalny facet nie chce Kim jest porzadna kobieta?? Dziewica taka ktora miala jedneog faceta 2 ale np klamie oszukuje jest nieczula egoistka brak jej empatii nie ma zasad morlanych itd?? Wystarczy ze w sexie jest zielona i juz nosi miano porzadnej hahahaha Kim jest facet z klasa ?? Taki ktory wybierze niedoswiadczona sexualnie kobiete czy ten ktory ma swoj sztywny kodeks morlany umie zachowac sie w kazdej sytuacji jest kulturalny obce mu sa pyskowki zwisc itd ... ??

Gość wywloka==
moze zalozycie nowy topic

Gość TH is IT
Ja dojrzeję do związku jak skończe 48 lat

czasem jak ktos ma kodeks moralny sztywny to np. nie chce kobiety, ktora miala wiecej facetow niz on kobiet

Gość wywloka==
normalny facet.......... czyli ty do takich sie zaliczasz,tak?

Gość bzzzz....
normalny facet nie chce widac ze nie masz zielonego pojecia o moralnosci. Proponuje zapoznac sie z literatura fachowa. Pozdrawiam i konce dyskurs z toba bo jest bezcelowy.

ja juz nie moge szukac takich kobiet. niestety zdradzalem i nawet o malo nie pobilem kiedys jednej bylej za to ze czepiala sie o moje owczesne pianstwo. gdybym jednak byl porzadny to bym nie zniosl zadnych tak zwanych wybrykow w zyciorysie seksualnym kobiety

Gość zdradzałeś?

niestety tak. mlody i glupi bylem. obecnie jestem z materialistka, ktora jest ze mna dla kasy, ale dobry sex z nia mam

Gość zycie dopiero przed toba
wiec sie nie lam. Moge spytac skad jestes?

Gość wywloka==
lol kasa za sex niezle teraz to chyba jestes troche starszy ale glupi nadal

Gość wywloka==
normalny facet............ a ty wogole potrafisz kochac?

Gość ehhhhhh............
wywloka== Chyba zle pytanie zadalasa raczej retoryczne. Jak moze kochac ktos kto zdradza albo ocenia kobiete pod katem ilosci jej sexualnych partnerow i limituje te ilosc.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja z miła chęcia wyjde za Ciebie:) jesli to Cie pocieszy;p hehe

nie umiem juz kochac i nie zamierzam. a ilosc partnerow seksualnych to dla porzadnych facetow bardzo wazna rzecz u kobiety. jakbym mial moralne prawo po tym oceniac, to dalej bym ocenial. na co takiemu prawiczkowi jak autor tematu kobieta, ktora byla w 7 wyrkach