Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grsegsgvd

Test ciążowy

Polecane posty

Gość grsegsgvd

Czy po 14 dniach od stosunku test ciążowy wykryje ciążę?

Gość jeżeli kochalas
sie w dniu owulacji czyli dokladnie 14 dni przed okresem to tak. Test moze wykryc ciaze juz w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki - wiec lepiej poczekac do tego dnia, albo nawet ciut dluzej, zeby byl bardziej wiarygodny.

Gość mufinka***
TEST WYKRYWA JUZ PO 6 DNIACH

Gość grsegsgvd
tak, kochałam się z mężęm 14 dni przed miesiączką. Dziś planowo powinnam dostać @. Tydzień wcześniej miałam 1 dzień plamienia, 1 dzień taki, że miałam krwawienie i znów 1 dzień plamienia. Dziś robiłam test wyszedł negatywny :( Może jeszcze za wcześnie zrobiłam, albo te plamienio-krwawienia to był już okres :/

Gość no ciezko powiedziec
co to moglo byc. takie plamienia to raczej nie okres i w pierwszyh miesiacach ciazy tez moga wystepowac....chyba, ze owulacje mialas tydzien wczesniej i sie nie zorientowalas... test powinien juz wykryc ciaze, ale testy tez bywaja zawodne. Powtorz go po prostu

Gość grsegsgvd
hmmm... jeszcze zrobię test za 3 dni... zobaczę wtedy. Teraz mam takie kłócia w dole brzucha, nie ciągłe tylko przerywane. A przed i podczas tych plamienio-krwawień piersi bolały mnie po prostu strasznie, no i brzuch mi wykręcało :/ Ale obawiam się, że w tym cyklu starań nic z tego nie wyszło :/

Gość no zycze ci zeby jednak
sie udalo i trzymam kciuki! Zawsze pamietaj, ze trzeba wierzyc, ze sie uda a nie od razu mowic zrezygnowanym glosem, ze znowu nie wyszlo. A taka wiara moze zdzialac cuda! Pozdrawiam