Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gra wstepna pomocy

gr wstepna a raczej jej brak

Polecane posty

Gość gra wstepna pomocy

witam! mmam problem z moim mezczyzna w lozku,tym problemem jest wlasciwie brak gry wstepnej.zaczyna sie zwykle tak ze wklada mi palec do cipki, potem caluje piersi i pyta czy jetsem juz mokra?!..to wszytsko trwa moze z 3 minuty nigdy wiecej, jezeli nie jestem dostatecznie mokra to on nawilza wazelina penisa, mamy stosunek 5minutowy i na tym koniec sexu:(*czemu to tak przebiega??cal czas ten sam scenariusz sie powtarza...:(??

Gość gra wstepna pomocy
jak to wyglada waszym zdanie, bo ja czuje sie zaniedbywana i traktowana przedmiotowo:(

Gość g7y6t6yui
A dlaczego się zgadzasz na stosunek,jak jeszcze nie jesteś gotowa na to i pozwalasz jechać na wazelinie???

Gość gra wstepna pomocy
bo chyba glupia jestem:(

Gość g7y6t6yui
No chyba tak. To do kogo masz pytanie,dlaczego tak jest? Nie możesz powiedzieć "nie"? Przecież to nie sprawia Ci przyjemności,jak jeszcze nie jesteś rozgrzana?

Gość gra wstepna pomocy
ja juz sie kiedys tak przebralam w podobne wdzianko i wtedy ta gra byla dluzsza i bardziej sie staral ale co codziennie mam sie przebierac??

no ładnie, nas sie pytasz a z nim nie masz odwagi pogadac? On traktuje cie jak dupę do dymania, żal mi ciebie.

czy on ci w ogole dal jakis orgazm? mam wrazenie ze ma to gdzies i o swoim zadowoleniu tylko mysli.. no ale skoro si ena to godzisz to widac nie masz szacunku do siebie, przykre.

Gość gra wstepna pomocy
chyba jzu an tyle staram sie go zadowolic ze zapomnialam w tym wszytskim o sobie:(

a co ty jestes jakas głupia i brzydka czy jak? Ogarnij się. Nie rób z siebie wora na sperme. On cie nie kocha! Zalezy mu tylko na seksie, inaczej chcialby tez ciebie usczesliwic. Nie jestes od niego zalezna, kopnij go w dupe i poczekaj na dobrego faceta, ktory bedzie o ciebie i twoje potrzeby dbal.

Gość g7y6t6yui
Zgadzam się z Kajtusiem. Ja na twoim miejscu nie dałabym mu dopóki nie byłabym tak rozgrzana,ze sama bym chciała!

Gość gra wstepna pomocy
to jest tak ze on mnie pyta czy jestem juz mokra i ja nie wiem czemu ale mowie ze tak:(i po wszytskim pyta ile mialam orgazmow a ja mowie ze nie wiem bo nie wiem nawet czy jeden byl!nie jestem brzydka ale moze dla niego za malo atrakcyjna??

Gość g7y6t6yui
To ten Twój facet to jakiś głupek. No ile Ty mogłabyś mieć orgazmów przez 5 minut,jak w ogóle nie jesteś podniecona.On chyba uważa się za super Loverboya, macho, czy coś w tym stylu.A Ty go utwierdzasz w tym przekonaniu. Szanuj się kobieto i nie pozwól robić z siebie worka na spermę,jak to Kajtuś już napisał. Powiedz mu,że nie jesteś mokra,gotowa,potrzebujesz więcej czasu... A jak nie zrozumie,to kopnij w dupę.Z resztą po tym jak mu mówisz,że orgazmu nie masz,a on się nie przejmuje tym w ogóle,to już świadczy o tym,że Cię nie szanuje!

Gość xn 9031091
zalamka.... ja ostatnio stwierdzilem ze za malo uwage do gry wstepnej przykladam i staje sie prawie typowym facetem... ale sie zmienilem juz:P u mnie stosunek wyglada tak ze ona mowi...ale nie przedluzaj ;) bo ja bym mogl niestety duzo z jednej strony zazdroszcze tym co tak szybko dojsc moga, kilka razy mi sie zdarzylo dojsc po ok 10 minutach, max 3h nonstop na wiecej czasu braklo :P srednio min 30-40 min

Gość xn 9031091
przy okazji 18/15 wiec to nie jest kwestia chudego fiuta. bo w sexie wkladanie w otwor to nie wszystko liczy sie masa innych czynnikow pochodzacych z.... glowy! a hamulce wszystkie spier..... taka dygresja na koniec