Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaa...pomocy

Cięta riposta , pomocy

Polecane posty

Gość jaaaaaa...pomocy

Okey , mam w klasie takiego kolege , który jest okropny.Ciągle mi dokucza , opowiada jakieś zmyslone rzeczy np. na temat mojego wyglądu , wagi itd. Próbowałam już wszystkiego , olewałam to itd. ale było jeszcze gorzej. Chodze do gimnazjum i przez niego mam wiele problemów , wychowawczyni o tym wie bo sama sobie z nim nie radzi.. Chciałabym mu jakos dogadywać...moglibyśice mi podać jakieś fajne odzywki ? Proszee.. On hoduje gołębie , jest wysoki i gruby.. z wyglądu taki debil typowy.. proszee.. P.S.tylko chodziło by mi raczej o jego hobby..o te gołebie...coś o jego gołębiach.. on nie przejmuje się takimi tekstami typu .. masz ryj jak gołąb..chciałabym żeby coś go tak na prawde uraziło..żeby dał mi spokój.Z góry dziękuje ;)

Gość powiedz mu tak
dziewczyny mówią, że masz małego, szkoda mi ciebie, w waszym wieku okazanie lekceważenia przez kobietę z powodów kiepskiej męskości czyni cuda :classic_cool:

a do której gim chodzisz? Jak do 3 to daj sobie spokój... niedługo zmienisz szkołę i nie bedziesz musiała słuchać tego debila :)

Gość hghghghghghghgh
no nie wiem..mi przychodzą do łba tylko na jego tuszę teksty :P na przykład jesteś tak gruby że nie wpuściłabym cie do domu bo byś mi lodówke opierdolił jesteś tak gruby że jakbyś stanął na mount everest to by cie było w Warszawie widać

Gość o chryste panie /
wiesz co, tak się nie da. najlepsze pojazdy wymyśla się od razu . daj gg to Ci pocisnę ;p a Ty potem to wykorzystasz na nim ;)

Gość hghghghghghghgh
poza tym dziwne,że czepia sie twojej wagi skoro sam jest gruby :P ja bym mu to powiedziała. Że ma kompleksy skoro ci dokucza

Gość hghghghghghghgh
no i pamiętaj,że jak po nim jedziesz to musisz być pewna siebie i mu patrzeć wyzywająco na mordę

Gość kkksalalalal
powiedz mu,ze z tucznikami nie rozmawiasz

Gość takie cudo
a ja bym zagrała zakochaną :) "oj kochanie jak ty mnie kochasz, nie ukryjesz się przede mną ze swym gołębim sercem ;D zobacz misiu ja gruba ty gruby będą z łóżka same wióry ;-P" albo coś... ja tak skutecznie zniechęcałam kolegów do siebie :) powodzenia

Gość jaaaaaa...pomocy
16159092 ;p

Gość jaaaaaa...pomocy
pierwsza , Ok może najlepiej na szybko ale ja tak nie umiem..

Zapytaj się go w obecności kumpli jak duże jest jego zamiłowanie do ptaków a potem spójrz na pierwszego lepszego kolegę i zapytaj, czy coś o tym wiedzą :D:D:D

Albo powiedz mu: "Rzuć WOWa, przestań oglądać demoty i trzepać sobie w gołębniku. Naprawdę, No-life, nie jest już modne. Zajmij się własnym życiem :) "

Gość wkurzona1212
może.... wiem wiem jestem gruba ale twoja dupa przypomina wściekłego gołębia.. jak spyta czemu wściekłego to powiedz ze ma gołębią srake na tyłku.

Albo powiedz, że ma czymś białym ubrudzone spodnie/bluzę wszystko jedno. I zapytaj, czy to gołębie gówno, czy sperma? A może jedno i drugie? :P

Gość rotfullll
to ostatnie jest slabe

Gość to daj cos lepszego
rotfullll ...

Gość hghghghghghghgh
lubisz gołębie bo tylko przy nich możesz błysnąć intelektem masz taką mordę, którą tylko mama może pokochać :)

Gość vgdgdvgdv
to ze spermą i udawaniem zakochanej dobre

Gość .....ot..co......
zapytaj sie go ile placi twarzowego :classic_cool: