Gość aScSDSDS Napisano Luty 28, 2010 Hej Wam. Pomyślałam, że tutaj napiszę. Chciałabym bardziej to ruszyć, ale chyba, aż takiej mocy nie mam ;) Chociaż w wyobraźni już sobie wyobrażałam, że to co mam zamiar napisać znajdzie się na stronie w BRAVO. ale się rozkręciłam . Więc mam zamiar wam poniżej napisać ;] Koniec wprowadzenia. Jak często zdarza się wam, że macie problem o którym ciężko z kimś porozmawiać? Gdzie wsparcie ze strony rodziny, przyjaciół? Często jej brak. A tak bardzo chcecie się wygadać, żeby była łatwiej. To właśnie specjalnie dla was stworzyliśmy ten portal, dla was, dla ludzi których inni nie potrafią zrozumieć. Nikt was lepiej nie zrozumie niż ktoś o podobnej sytuacji. Nie ma na co czekać ! tutaj zostaniecie anonimowi, każdy bardzo chętnie wam pomoże. Możecie poznać kogoś z kim będziecie się dogadywać, możecie znaleźć bratnią dusze. Nie czekajcie! Zapraszam na nasze forum. Rozkręcmy tą stonę bo mam świetną wizję ;)) http://www.nierozumiani.cba.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach