Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatki na stole

BOJĘ SIE

Polecane posty

Gość kwiatki na stole

Co mi jest? Ciągle czuje niepokój, jakis lęk, bol w klatce przypominający tęsknote, boje sie ludzi, nie mam ochoty na nic, plakac mi sie chce, nastroj zmienia sie jak w kalejdoskpie, za moment moge tanczyc z radosci...to staje sie nie do wytrzymania, nie wiem jak sobie radzic, nie mogę juz.............Pomimo 20 paru lat nigdy nie mialam chlopaka (chorobliwa niesmialosc), teraz czuje tak wielka potrzebe bycia z kims, po prostu potrzebuje pomocy, kogos kto mnie wyslucha, wesprze, pocieszy...nikogo nie mam, sama jak palec

Gość to jest brak sexu
i miłości :classic_cool:

Gość kwiatki na stole
nie chce isc do psychologa...czy sa inne metody na polepszenie mojego stanu?

Gość lonelycow
depresja i nerwica. dio psychiatry po leki i w 2 miechy dojdziesz do siebie

Praca nad nieśmiałością...Może zacznij od lustra i wmawiaj sobie,że jesteś śmiała i super,ćwicz dialogi,zacznij od prostych czynnosci,które pokonują nieśmiałość,wypisz atuty,powoli zagaduj w kiosku sklepie,poćwicz z kims znajomym,poczytaj porady psychologiczne,znajdź też tak niesmiałych jak ty. Razem łatwiej

Gość . . . . . . .
przykro mi, ale prawdopodobnie to schizofrenia albo depresja z manią (stąd te huśtawki nastroju)

Gość kwiatki na stole
no to cudownie, chyba gorzej byc nie moze....na forum dowiedzialam sie ze mam schizofrenie....teraz to juz tylko rzucic sie z mostu

Gość lonelycow
n ie masz schizofreni, tylko depresje dwubiegunową , raz dół raz nadmierny przyplyw energii, hustawki nastrojów... A te bole to na tle nerwowym, a glowa cię czesto boli ??

Gość lukasz 35 Krakow
to znak ze juz niedługo umrzesz

Gość griselda
Kwiatki - idz do poradni - tam Ci pomoga fachowo, dadza leki. Wygadasz sie z reszta, zostaniesz wysluchana i zrozumiana. Nie ma sie czego bac ani wstydzic. A jak nie masz kasy na priv, to poszukaj jakegos oddzialu na Fundusz zdrowia. Ja tak zrobilam, chodzilam do psychologa i psychiatry. Pomogli mi, zyje normalnie i lekow juz nawet nie musze brac. Glowa do gory. Wszystko sie ulozy. Tylko musisz w to uwierzyc i zaczac cos z tym robic. Samo nie przejdzie. Sciskam serdecznie. :)

Gość kulkol
a od jakiego czasu już tak masz??

Gość raczej nerwica
i nieśmiałość tu na kafe to wmówią Ci wszystko schiofrenię, rak mózgu i rak penisa...zwłaszcza jeśli jesteś kobietą.... nerwicę da się wyleczyć, z niesmiałosćią też da się żyć głowa do góry

Gość raczej nerwica
jak już to lepiej zrobić przysiady, przynajmneij uda i tyłek się ujędrnią....pomki są dla kafeteryjnych cieniasów bez bicoli i klaty

Gość griselda
U mnie to tez niesmialosc, fobia spoleczna i nerwica. Na poczatku leki bralam. Troche mnie wyciszyly. Zaczelam po nich wychodzic do ludzi.

Gość kwiatki na stole
lonelycow glowa mnie nie boli, ale w dziecinstwie bardzo czesto bolala