Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wstydliwy temat

pieczenie pochwy - moze jakis ginekolog doradzi

Polecane posty

Gość wstydliwy temat

okolo 3,4 lat temu na wardze sromowej mniejszej pojawila sie dosc duza, obolala krosta, po jakims czasie zniknela, a na jej miejscu pojawila się tzw. falda (skora w tym miejscu sie wyciągnela) po czym pojawilo sie pieczenie, udalam sie do lekarza dostalam jakąs masc (niestety nie pamietam nazwy) nie pomoglo znow trafilam do lekarza, tym razem dal jakis antybiotyk (niestety tez nie pametam jaki), sytuacja sie poprawiala, natomiast czasami, w tym okresie kilku lat dochodzilo do pieczenia, ktore po jakims czasie mijalo, okolo pol roku temu znow pojawilo sie dokuczliwe pieczenie, znow udalam sie do lekarza znow dostalam masc (gynoxin) i tabeltki (flucofast)... z poczatku troche sie poprawilo niestety po jakims czasie znow zaczelam odczuwac dolegliwosci, raz jest lepiej raz gorzej, glownie wieczorem sie nasila, zaczyna sie zwykle od pieczenia wargi sromowej, pozniej mam warazenie ze przechodzi to w kierunku wejscia do pochwy, towarzyszy temu zwykle wydzielina przezroczysta... na skorze warg tez pojawia sie wydzilna zwykle biala, dodatkowo nieprzyjmny zapach....nie wiem co mi jest, mam juz dosc chodzenia do ginekologow, jesli sie wybiore to bedzie juz trzeci lekarz....zaden z nich mi nie pomogl, dodam ze jestem dziewicą...moze jakis fachowiec mi doradzi .... mam tez wrazenie ze dolegliwosci nasilaja sie w chwilach stresowych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować