Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ciekawska

Jak faceci ukrywaja zdrade??

Polecane posty

Gość gość
a ja niczego nie ukrywam a i tak jestem przesłuchiwany i oskarżany niemal codziennie

Gość gość
"A mój eks zdradzil się ...ciastem, inaczej zapakowanymsmiech.gif mówił, że to od jego mamy dla mnie, a od kochanki dostał. I tym podejrzeniem wpadł smiech.gif " A może to matka ma jakiegoś alzheimera

Gość gość
Widocznie jesteś bardzo przystojnym facetem , o ktorego obawia sie Twoja partnerka i stąd te przesluchiwania i ciągłe podejrzenia

Gość gość
Jakiś powód tych podejrzeń być musi.

Gość gość
Gościu, a co robisz o 1:32 w nocy w internecie? obrazki oglądasz? Mój mąż jest zimny ,jak lód. Przestał nagle się szlajać, nagłe wyjścia po telefonie ok g: 20 czy G: 21 po kąpieli na wódkę również, skończyły się kąpiele po pracy, sex jak sama się tym zajmę ,komórka ogólnie dostępna, nie ochrania jej , zostawia otwarta do przeczytania ale tam pusto zawsze. Żadnej widomości, smsa chyba, że od kolegów z pracy czy syna. Nagle nie chce nigdzie wyjść, nie chce wyjść ze mną, kłamie i nie pamięta co mówi... ukrywa się drań przed kimś ,a ja nie wiem, gdzie szukać. Bilingi mam ,są czyste ale domyślam się, ze ma w pracy drugi telefon ale raz zdarzyło się, że po powrocie z piwnicy szybko podbiegł do telefonu aby coś sprawdzić zostawiając sprzet do remontu w progu holu i zapomniał o nim czegoś szukał...myślę,że jest gdzies na jakimś portalu randkowym i czeka na odpowiedz... co mi powiecie? czuję, że zdradza, zdradzał i teraz się ukrywa...przede mną ale też przed kimś....kogo nie mam spotkać? :(

Gość gość
A może zastanówmy się czemu zdradzają? Mój mąż też mnie zdradził i wszystkiue te ukrywanie momurki itp. znam.

Gość gość
zdradzają jak się pojawi kryzys w małżeństwie alb jakaś okazja po pijaku gdzie facetem łatwo zmanipulować a później już zdzira nie chce się odczepić szantażuje zastrasza i facet tak to ciągnie nieraz latami dla świętego spokoju. potrzeba odważnej żony żeby wkroczyła do akcji i szmacie łomot spuściła + dodatkowo obciachu narobiła i humorek popsuła na dłuuugi czas

Gość gość
Gościu co ty pieprzysz?a może zdradzają,bo te szmaty ich zmuszają???zenada. Jak facet nie potrafi fiuta w spodniach utrzymac ,bo nie ma zasad to wtedy zdradza.

Gość gość
"zdradzają jak się pojawi kryzys w małżeństwie alb jakaś okazja po pijaku gdzie facetem łatwo zmanipulować a później już zdzira nie chce się odczepić szantażuje zastrasza i facet tak to ciągnie nieraz latami dla świętego spokoju. potrzeba odważnej żony żeby wkroczyła do akcji i szmacie łomot spuściła + dodatkowo obciachu narobiła i humorek popsuła na dłuuugi czas " jestem innego zdania, jak facetowi w łozku zona sie znudziła to wtedy zdradza, teraz za mna biega taki jeden żonaty, a ja go olewam!! a zona to powinna łomot spuscic tylko takiemu mężowi!!

Gość gość
jestem innego zdania, jak facetowi w łozku zona sie znudziła to wtedy zdradza, teraz za mna biega taki jeden żonaty, a ja go olewam!! a zona to powinna łomot spuscic tylko takiemu mężowi!! x facetowi zona nigdy się nie znudzi w łożku bo to właśnie ją wybrał żeniąc się i ty dobrze o tym wiesz dlatego tak latasz za cudzym mężem namawiając go na seks bez zobowiązań jednocześnie zapewniając ze żona nigdy się nie dowie. dlatego to właśnie tobie jego żona powinna spuściś solidny łomot

Gość gość
"facetowi zona nigdy się nie znudzi w łożku bo to właśnie ją wybrał żeniąc się"-kobieto ale naiwna jestes, jakby tak było to nie byłoby rozwodow, wymiany na lepszy model, zdrad itp, a przeciez faceci zenia sie tez z obowiazku bo kobieta jest w ciazy, a potem wkrada sie rutyna i sie rozgladaja za kochanka, bo sa znudzeni

Jeżeli mężczyzna zdradza z głową to nigdy nie wpadnie. Możemy go sprawdzać i kontrolować, ale to tylko pcha go do zakazanego owocu. Wierzcie mi, że większość nawet z was nie przypuszcza, że jesteście zdradzane.

Gość gość
Proszę,proszę....co za tupet i łatwość osądzania tzw."szmaty" a żoneczki bronią wspaniałych czasami zagubionych, zdradzających mężów. Tylko przypominam, że to oni zdradzają bo są związani przysięgą małżeńską i robią to najczęściej z osobą stanu wolnego. Tzw."szmata"/fuj/ ma się nijak do kompletnie nieodpowiedzialnego faceta. Wina za takie sytuacje zawsze leży po obu stronach ze wskazaniem na mężczyznę. Ot co....proste

Gość gość
"facetowi zona nigdy się nie znudzi w łożku bo to właśnie ją wybrał żeniąc się"-kobieto ale naiwna jestes, jakby tak było to nie byłoby rozwodow, wymiany na lepszy model, x sama jesteś naiwna, bo rozwód jest najczęściej wtedy, gdy żona wniesie pozew rozwodowy do sądu. rzadko który mąż chce się rozwieść z żoną dla jakiejś tam cizi co mu ciągnie penisa po godzinach w pracy

Gość gość
Faceci są wygodni. Mają dom, kobietę do jej utrzymania i dbania,jak mamusia ale nie doceniają i widzą żonę w takiej roli bo tak chcą. Szukają innej, bo nie jest mamusią , nie dba bo nie musi , jest wypielęgnowaną bo ma czas na to . Co niektórzy mają szczęście mieć żonę, dziwkę, mistrzynię sexu z wielkim temperamentem i też szukają innej, odmiennej spokojniejszej. Panowie wam trudno dogodzić i to nie nasza wina. Zwyczajnie, jak dbacie tak macie ale jeśli żona znajdzie kochanka -wiedząc o waszych wyskokach i kochankach lub widomych znakach, werbalnych i niewerbalnych reakcjach, widomych kłamstwach, które zapominacie i wypieracie sie wszystkiego co mówicie- to tego nie tolerujecie, wściekacie sie z pianą na ustach i wówczas doceniacie. Jak widzicie innego faceta gapiącego sie na waszą kurkę-bo on widzi laskę, piękną kobietę , a nie jak wy kurkę- to macie szał jajec i dym z wacusia a rozum spada w buty.....huśtawka wasza jest okropnie męcząca, a wy sami zwyczajnie tchórzami.

Gość gość
nie zrozumiem nigdy kobiet/zon ktore wiedza ze maz je zdradza i to toleruja, nie rozwioda sie

Gość gość
Kwestie ekonomiczne. Ale mając pewność wyrzucamy. Nie każda toleruje i nie każda zostaje po tym wierna.

Gość gość
A po co się rozwodzić , praktyczne jesteśmy i pragmatyczne po zdradzie męża, wcześniej kochałyśmy, byłyśmy wierne i lojalne. A po zdradzie już nie,wystarczy że nie kochamy i nie dajemy siebie , ani serca ani ciała, mamy kochanków i TEŻ zdradzamy w ramach rewanżu , bo wszystko musi zostać wyrównane iiiiiiiiiiiii wcale do tego rozwód nie jest potrzebny, a dzieci mają ojca w domu na co dzień. Więc nie litujmy się nad zdrajcami, jak on tobie tak ty jemu, i masz prawo nie informować go o swoim życiu i swoich wyborach. Możesz bez wyrzutów sumienia udawać że cię wiecznie głowa boli i że masz dużo pracy poza domem, a tymczasem masz życie poza domem i poza mężem. Ma co chciał, zdradzał więc zbiera tego owoce. Wystarczy przestać kochać męża po jego zdradzie, a wcale rozwodzić się nie trzeba, rozwód nie zając nie ucieknie, rozwodzimy się wtedy gdy mamy w tym osobisty interes. Hm, i tak zdrada męża powoduje że żona anioł zmienia się nieodwołalnie, i ma do tego prawo.

Gość gość
Na to pozwalają sobie silne kobiety. To mężowie zmieniają żonom charakter i z milutkiej, oddanej ma jędzę . Nam wolno to samo i tak samo. Piza tym panowie biegacie za młodymi kolorami, jak pies za kiełbasą nawet jeśli one uważają was za bankomat i tatuśków. Nas wyrywają młodsi bo można z nami nie tylko uprawiać sex. Jesteśmy mądre, wartościowe i młode, zadbane. .. Miłość znika, kiedy zdadzicie żony i one odwracają role

Gość gość
mój ma trzy telefony nie sprawdzam bo nie umiem

Gość gość
Też jestem pewna ze mąż zdradza mnie od około 4-5lat.od kiedy przyszła do pracy jakaś nowa kobieta.nic mu nie jestem w stanie udowodnić chociaż czuję że już dawno nie jest moj

Gość gość
jaki temat z doopy :-( normalne jestescie??????????????

Gość gość
nic mu nie jestem w stanie udowodnić chociaż czuję że już dawno nie jest moj x a czyj? Tej dzi/wki co mu ciągnie fujarę w robocie? :D

Gość gość
A znacie taką ku/rwę Martynę R ? :D:D

Gość gość
No tak-jej!przecież nie mój.skoro zdradza mnie z nią tyle lat a mnie nie chce to czyj jest?mój?

Gość gość
Mieszacie tu dwie rzeczy zdradę i romans. Romans prędzej czy później wyjdzie na jaw ale zdrada nigdy. Jeśli facet jest choć trochę inteligentny będzie zdradzał tak że nikt niczego nie zauważy, na partnerki też dobiera odpowiednie kobiety, zajęte i lubiące sex bez zobowiązań. Oczywiście drugi telefon, żadnego sexu w samochodzie, tylko hotele i u niej.

Gość gość
Jeśli nie kocha to romansuje, jak kocha to tylko zdradza, ale tylko dlatego że nie dostaje porządnie w domu. To że macie czasem ochotę nie wystarczy, cofnijcie się w Steczkowska jaki był wasz sex na początku i ile w was kobiety zostało z tego co było?

Gość gość
Może i fakt-na początku mi się chciało.potem już miałam to gdzieś....a teraz jest z jakaś pinda a do domu wraca i jest jak kumpel z którym x lat temu zrobiłam dziecko.