Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woj. mazowieckiee

czy można ZNALEŹĆ miłość po 22 roku życia????

Polecane posty

Gość woj. mazowieckiee

w wieku 22 i powyżej to możliwe?:o ktoś tak miał? czy wszyscy fajni faceci są już w tym wieku pozajmowani? :O poważnie pytam :P

Gość TH is iT
Mam 27 lat i 10 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość firlejek
Można można. Nie przesadzaj. 22 lata to nie dinozaur. Jesteś jeszcze młodziutka. Naprawdę tak myślę.

Gość woj. mazowieckiee
ejj :P ja poważnie pytam, serio :) jestem sama (ale nie samotna), dookoła same pary. Na studiach też... większość moich dobrych kolegów jest w związkach jeszcze od I klasy LO! (jestem na III r. czyli ile to już musi trwać...). I w ogóle słyszę ciągle, że ktoś tam od 2 lat w związku, ktoś od 5... Więc coraz bardziej wątpię ;/ a kurcze, chcialabym mieć kogoś fajnego :) żeby czuć to 'coś'...

Gość woj. mazowieckiee
poważnie - niepoważnie. Pytam po prostu czy ktoś tak mial, że w tym wieku 'to' mu się zdarzyło. Bo skoro ludzie (a sporo ich) wchodzą w 'poważne' związki w LO, to... właśnie, co dalej? co z resztą? No albo będąc na I r. studiów.

Gość TH is iT
Ja czekam jeszcze

Gość woj. mazowieckiee
w jakim mieście? w Warszawie. :P mnóstwo mam takich znajomych 'licealne love'. Też wydaje mi się to dziwne, żeby w tak młodym wieku już tak na serio... ale ok. Dodam, że nie chodzi mi o znalezienie tej jedynej love. Nie nie. Narazie nie teraz.... chcialabym po porstu teraz stworzyć jakiś fajny związek z kimś ok :P tyle.

Gość TH is iT
Chcesz poczuć kutasa w pipce ?

"Bo skoro ludzie (a sporo ich) wchodzą w 'poważne' związki w LO" Ta powazne zwiaki... chyba ze strony dziewczyn bo facet to sobie moze powaznie myslec tak blizej 30 r.z. :D:classic_cool:

Gość jest dużo par
co poznają się po 30 -ce.ja takie znam w mazowieckim

Gość mozna pewnie ze mozna
ja znalazlam...!

Gość mozna pewnie ze mozna
zapomnialam dodac ,ze po 22roku zycia z mezem:P

Gość jezusmariaolaboga
1. Spora część 'powaznych' związków zawartych w wieku 15-16 lat rozpada się właśnie koło drugiego-trzeciego roku studiów. Masz szansę na drugą turę ;) 2. W tym wieku jest jeszcze mnóóóóstwo wolnego towaru i cały czas jest rotacja. uszka do góry!!

Gość łączka
kobitko ,no pewnie że mozesz sobie znalezc fajnego chłopa.Przecież masz 22lata jestes młoda więc sie nie dołuj tylko do roboty ,ja swoje dziecko urodzilam jak miałam29lat.

Gość czuje wiosne
hah ; ) Mam nadzieje, że mozna ; ) Mam 22 lata i jestem po 3- letnim związku ;D Na razie mi się nie spieszy do nowego ; )))

Gość można, można, pewnie
ja byłam 3 lata w związku, jak miałam 20-23 lata. po pół roku od rozstania znalazłam swoją miłośc.

Gość karolajna555
Hej. Mam 22 lata i rozumiem jak najbardziej autorke. Mam za soba trzy poważniejsze nieudane związki, od pół roku jestem sama i nie wiem czy jeszcze raz potrafie sie zakochac. Czasami mam juz dosyc szukania tej drugiej polowki. Tym bardziej ze z ostatnim chlopakiem myslalam ze to jest to , zaangazowalam sie i nie wyszlo niestety. Ciezko jest znaleźć kogos normalnego. I mam dokladnie to samo, wiekszosc kolezanek sa z kims w stalym zwiazku, wiecznie zajeta swoimi chlopakami.

Gość kiok
22? Nie, no co ty, jestes juz stara i nikt cie nie zechce...🖐️

Gość zzzzzzzzosia
:(