Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nailty

modlitwa-możliwy cud?

Polecane posty

Gość wwrrr
Szczerze mówiąc, nie wiem, co Ci doradzić. Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to nie pilnować go, kiedy się upije. Jeśli nie potrafi upilnować telefonu, niech go zgubi, i sam sobie po niego jeździ. Nie kupować mu kefirków na kaca. I tak dalej, i tak dalej. Rozpieszczasz go, tak mu dobrze, nie potrzebuje więc zmiany.

Gość nailty
dziękuje za poświęcony czas. dobranoc a prawda jest taka ze za bardzo sie nad nim rozczulam

Modl sie do kogo chcesz i o co chcesz ale tylko jesli bardzo w to wierzysz to sie spełni. Docierz cel ktory nie jest sprzeczny z twoja podświadomością-świadomości nie słuchaj i wybierz boga świętego lub inna istotę do ktorej sie modlić.

Gość anonime
Słuchajcie ja słuchałem black metalu i w końcu przestałm i wczoraj w nocy nie nasxło na modlitwe żebi mi pomógł pomodliłem sie i poszedłem spać i w nocy mi sie przyśniła jakaś zamazana twarz i klepała mnie po ramieniu i powiedziała że wszystko bd dobrze więc ja sie nawróciłem i wierzę że on jest i co dziennie odczuwam jego obecność i jakoś tam mi lrzej po tej modlitwie i szczerej spowiedzi więc ja wierzę gdyż mój dziadek nie mógł dostać emerytury i modlił się co dziennie i po pół roku dostał

Gość gość
modlitwa pomaga