Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renezada

A po miesiącu milczenia, Pan R....

Polecane posty

Gość renezada

... napisał: "Hej. pamiętasz mnie jeszcze,bo ja nie chcę tak łatwo o Tobie zapomnieć". A zamilkł. Zamilkł na miesiąc. Facet 22 letni. ja 25-latka. Po wspólnym uniesieniu,nie mogliśmy się od siebie oderwać przez całe południe aż do rana. Na drugi dzień napisał tylko: "Daj ochłonąć. Zobaczymy,jak to dalej będzie". I cisza. Aż do wczoraj...

Gość renezada
No własnie. Ja się nie narzucałam. Nie pisałam. Nic. Teraz najwyraźniej kolega ochłonął i ma ochotę na więcej...

Gość renezada
Nie ukrywam,że jak dostałam tą wiadomośc,to wspomnienia wróciły,ale przyjmuję to na spokojnie. Tylko zastanawiam się,czego on chce?

Gość dziewczyno malino
seksu bez zobowiązań chce :)

Gość kawa w necie
obstawiam - chce seksu

Tylko zastanawiam się,czego on chce?" a jak myślisz ? ;)

nie mogliśmy się od siebie oderwać przez całe południe aż do rana. Pewnie tego samego:)

Gość renezada
To się Kolega przeliczy,bo powtórki z rozrywki nie będzie. Nie odzywac się,czy sarkastycznie odpowiedzieć?

Gość ja ci powiem
a to jest Robert czy Radek , bo jak Robert to po nich mozna sie wszystkiego spodziewać!

Gość renezada
Robert...

Gość ja ci powiem
no własnie tak myslałam , mam przykre doświadczenia z Robertami , to cwaniaczki , myśla tylko o sobie , potrafia cie znależc jak czegos potrzebują , nie wiem jak ten twój , ale ten " mój " był własnie taki , zimny drac , zrób co uważasz za stosowne , ale uważaj

Gość renezada
Nie powiem,ma coś w sobie. W sumie łatwo go owinęłam wokół palca i nie spodziewałam sie czegoś więcej. Poprostu to był impuls. Napisałam mu,że dziwne pytania zadaje...

moglas mu powiedziec, ze ochlonelas tak bardzo, ze juz nie bardzo pamietasz kim on jest:D

Gość renezada
Lol :D Doooooobre :D

Gość ja nie mam .drzewa....
swedzi go ch##

no własnie tak myslałam , mam przykre doświadczenia z Robertami , to cwaniaczki " od kolezanki słyszałem ze to Marciny są cwaniaczkami a Grześki to takie łachudry że aż szkoda czasu z nimi nawet gadać ... Robercik to raczej typ faceta flegmy :P

Gość ja ci powiem
Regres , sam masz na imie Robert , ze tak piszesz hahhha!Robercik to typ flegmy ?

Gość renezada
Może i swędzi, ale ja na to już łasa nie jestem. Cóż. Pomarzyć dobra rzecz. Ha,ha :D A Wy z tymi imionami. Wróżbiarstwo i proroctwo :P

Regres , sam masz na imie Robert , ze tak piszesz hahhha!" akurat Tomek , a jak wiadomo Tomki to wspaniali kochankowie i męscy faceci :D

Gość renezada
Schlebiaj sobie :D

Gość ja ci powiem
upss , jak na razie nie mialam do czynienia z Tomkami , więc sie nie wypowiem , ale pozdrawiam

Gość hhhhhhhhhhhhhhhg
ale muł. On chyba myśli, że sobie darmowa call girl znalazł. Ja bym nie odpowiadała. Jak chce gadać, to niech dzwoni, ale i tak bym go brutalnie odesłała z kwitkiem

Gość renezada
No właśnie. Koleś myśli,że znowu przeżyje uniesienia. Baaaaaaaardzo "podjarany" był wtedy,więc pewnie tereaz również żyje w sferze marzeń. Co prawda,ja też zapomniałam o Bożym świecie,ale szybko zeszłam na ziemię :) Albo coś się z takiego czegoś zrodzi albo nie. U mnie nie :)

Gość tosiazosiasamosia
pewnie chodzi o jakiegoś Roberta... nie martw sie kazdy Robert tak ma :/ kilka razy spotkałam takich i tak samo reagowali ale prawd jest tez ze prawie kazdy Robert jest przystojny i ma to coś przynajmniej w moim przypadku :)

Gość tosiazosiasamosia
ale R O B E R T to fajne imie:)i milo wspominam ale cóż niewierni i kochliwi ale romans z nimi to az ciary przechodzą i ten "mój" R tez sie nie odzywał ale 3 mce nie doszło do niczego same spotkania i smski a jak sie odzywał to pisał znowu miesiac a potem milczał cos z nimi nie tak :D

Gość ja ci powiem
ja spotkałam Roberta , może nie był zbyt przystojny , ale miał to cos w sobie !