Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renezada

A po miesiącu milczenia, Pan R....

Polecane posty

cześć brum , cześć popatrz ile wróżek na tym topiku :P

To pewnieprzez powietrze przezycone ozonem :D

Czy ja wiem :D Choć patrzenia tam, gdzie nie wolno jest o wiele ciekawsze niż patrzenie tam gdzie należy :D

Gość renezada
Spamy na forum,a Wy przy okazji spamujecie mój topik :P

Przepraszam autorkę tematu. regresie - to moze być zaszyfrowana wiadomość. Może to coś ważnego. Pewnie tak - skoro ktoś robi to od wielu godzin i z takim natężeniem.

Gość kalolla
niech się w dupę pocałuje!!! olej..bo szkoda czasu, no chyba że masz ochotę na niezobowiązujący seks

A ten moment uniesienia byl poprzedzony jakas wczsniejsza znajomoscia?

Daj sobie spokój,miałam bardzo podobną sytuację,też z 22latkiem,tyle że jestem ciut starsza od Ciebie.Facetowi chodzi o jedno,to pewne,a jak to dostanie to znów o Tobie zapomni,aż do następnego razu...

Gość ybetty tybett
mam alergię na imię na r*

..bo jesli byl poprzedzony jakas znajomoscia to niekoniecznie moze mu chodzic tylko o seks..

Gość aha i ach
aż wkleiłam tego linka koleżance która od lat śledzi moje zmagania z panem R :D Wypisz, wymaluj ten sam R. Tylko mój trochę starszy. Chyba oni wszyscy tak mają. Ja już się z tego zaczęłam śmiać, żeby nie zgłupieć. :D

Gość moj pan R...
bardzo podobnie, jest i znika, i tak wkółko, co jakiś czas przypomina o sobie a potem znowu milknie. ja podchodze do tego baaardzo na luzie, a porozmawiać z nim zawsze jest miło, ma w sobie to coś co mnie zawsze nakręca po rozmowie z nim, co prawda nie spotykamy się bo pan R jest za granicą, ale jak zadzwoni to godzina rozmowy i sms do rana. I tak się przyzwyczaiłam do tego że raz na jakiś czas się odezwie... ale to bardzo ciekawe że macie podobnie z panami Robertami:) Pozdrawiam

Gość Wassmin
Kurcze widze ze nie tylko ja przezylam krotkie chwile uniesien z Robertem!!!! Fajni panowie ale szybciutko sie ulatniaja niestety juz nie wspominajac ze bardzo duzo obiecuja,kochaja a jak przyjdzie dokonac waznej decyzji badz wyboru to poprostu znikaja.Zenada. Autorko mysle ze pan R o ktorym tu mowa nie wart jest nawet jednego smsa.

Dziewczyny, nie przesadzajcie z tymi imionami. Przeciez to nie ma zwiazku! Podobne rzeczy kazdy facet moze nam zafundowac. To przeciez dla nich typowe, takie zagrania :o

Gość renezada
No jasne Dziewczyny. Tu nie chodzi o imię,ale czasami i zbiegi okoliczności są :) Słuchajcie. Dostałam smsa: "A myślisz,że moglibyśmy być teraz kolegą i koleżanką?"

Gość renezada
Nie,ten seks właściwie był oprzedzony tylko jednym,wcześniejszym spotkaniem..

Gość Letycja30
Tomki to straszne typy ... Aczkolwiek intrygujący ... i z tym łóżkiem nie przesadzaj ... :P

Gość Letycja30
Jestem z jednym Tomaszem, ale nie wiąże z nim przyszłości ... :P

Gość sol2222
mój odezwał się po 3 misiącach , przez dwa tygodnie pisał romantyczne smsy a ostni zwalił mnie z nóg .... i o co chodziło o seź oczywiście :(

Gość renezada
A co takiego powiedział/napisał ostatnio odnośnie seksu?

Gość sol2222
miało byc sex i robi dokładnie jak Twój i też jest za granicą

Gość sol2222
zaproponował mi to co chcę w zamian za seks z nim, no chyba na głowę upadł , popisać sobie mogliśmy ale są jakieś granice

Renezada, nie wiadomo co mial na mysli tak naprawde. rownie dobrze mogla to byc sugestia, ze po tym co bylo, raczej kolezenstwo jest malo realne.. tak czy inczej, zachowuje sie niedojrzale, bo takich spraw nie omawia sie smsami...:o

Gość renezada
sol-> Istny cyrk... kalina-> no właśnie w tym sęk,że on chce koleżeństwa. Napisał,że niczego na tym nie stracimy. Jak gdyby nigdy nic,pisze,jak mu idzie na uczelni itd.itp..