Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka pomarańczowa

Co myślicie o tej sukni?

Polecane posty

Bardzo ładna i klasyczna;-) Typowa dla Agnes dość. Tylko bym sie bała tego tiulu czy sie nie będzie zaczepiał i rwał.

Mierzyłam ją w sobotę i zakochałam się w niej, ona w rzeczywistości wygląda dużo lepiej, ten tiul tak nie odstaje jak na fotce i myślę, że nie byłoby z nim problemu ;) Czułam się w niej super, ale obawiam się, że nie będzie moja ;( Przynajmniej nie tak idealna ;) Bo ślub mam w połowie lipca i nadal nie jestem pewna czy to ta czy może inna. Jeszcze trochę i będzie za późno, żeby ją zamówić i będę musiała uszyć suknię. Obudziłam się za późno...

mandarynka pomarańczowa--jeśli chcesz mieć suknie z Agnes to faktycznie musisz się śpieszyć!! moja znajoma ma ślub ostatni weekend czerwca i już nie bardzo chcieli przyjąć zamówienie-ale udało się ich uprosić:) Ja swój ślub też mam w połowie lipca--suknie zamawiałam tydzień temu i też były problemy...pierwszą przymiarkę mam dopiero 20czerwca bo wcześniej nie dadzą rady uszyć:( są pewne salony które mają duuużo zamówień Powodzenia:)

Ja byłam w sobotę i już mi powiedzieli, że to ostatni dzwonek :( Ehh, to moja wina, zawsze robię wszystko na ostatnią chwilę ;) Może jeszcze w tym tyg. przyjmą zamówienie, ale ja nie jestem zdecydowana... buuu;) A jak myślicie? Decydować się na szycie takiej sukni (gdybym nie zdążyła jej zamówić) czy to zbyt duże ryzyko ? Która z Was szyła suknie - chciałabym poznać Wasze opinie.

mandarynko--ja bym się troszkę bała zlecać innej formie/krawcowej szycie takiej sukni...ale może zdążysz i nie będzie problemu:) ja miałam podobnie nie mogłam się zdecydować...musiałam wybrać pomiędzy dwiema ślicznymi sukniami i jak już jedną zamówiłam to chodziłam i zastanawiałam się czy aby dobrze wybrałam...żal mi było tej niezamówionej bo też cudna

Co oryginalna suknia z salonu to suknia z salonu;-) Będzie dokładnie taka jak ta która mierzyłaś. A z uszyciem to rożnie bywa. Materiał może mieć inny odcień albo koronka już nie ta. Ja bym nie ryzykowała bo suknia jest ładna .

To jutro chyba pojadę i ją zamówię ;) I jeszcze jedno małe pytanko odnośnie koloru :) Można zamówić taką białą, ale w tym kolorze wygląda chyba lepiej prawda? Nie mogę jakoś wyobrazić jej sobie białej :)

Gość ubilabym za pilke w domu
mi sie nie podoba

Ciemne karnacje lepiej wyglądają w bieli a jasne w odcieniach ecru. Ja jestem szatynka o jasnej karnacji i w bieli wyglądałam fatalnie.

Miarka--u mnie się to nie sprawdziło:) mam ciemną karnację, ciemne włosy i w bieli wyglądam tak jakoś 'niewyraźnie", natomiast ecru super podkreśla odcień karnacji

Gość mammm pytankoo
a jak z cenami?? bo na stronce jest wiele fajnych sukni i ciekawa jestem ich ceny np model ktory wybrala autorka???

Już odpowiadam ;) Ta "moja" kosztuje 2444 zł, mierzyłam też tą z 1 strony (3 od góry) - ona kosztowała 2397 jakoś tak. Ceny wahają się od 2000-3000 zł. Może są i droższe, ale nie widziałam. Były też przecenione np za 1800 zł ale te z manekinów.

Gość hehe ja si wypowiem
Tamta z 1 postu jest wg mnie ładniejsza, śliczna jest i sama bym się na nią zdecydowała. Oczywiście decyzja należy do Ciebie , ja bym na Twoim miejscu kupila, bo z efektow szycia takiej u krawcowej mozesz byc nie do końca zadowolona

Gość hehe ja sie wypowiem
Hmm nawet ladna, ale ja i tak stawialabym na te 1 :)

Gość hehe ja sie wypowiem
Mi osobiscie sie takie rybkowate nie podobaja :P

Jutro zmierzę jeszcze kilka sukni i jeżeli nic mi się już nie spodoba to zamawiam tą pierwszą -zastanawiam się tylko nad kolorem. Czy zostawić tak jak jest czy wybrać białą ;)

Gość hip hip hurray
Jak masz możliwość, to zmierz i biala ;)

Taka sobie jaaa kiedy jest Twój ślub? Czyżby 17 lipca ? :) jaką wybrałaś suknię ? Pochwal się ;)

hip hip hurray Niestety w salonie jest tylko jedna w takim właśnie kolorze (w rzeczywistości jest jaśniejsza). Pomierzę jutro inne suknie ecru i białe, porównam i zadecyduje ostatecznie ;)