Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iscczynieisc

Przypiąc rogi czy nie??

Polecane posty

Gość iscczynieisc

Mam taki dylemat... męzatka chce ze mną zdradzic. Nie wiem dlaczego ale chce to zrobic. Czuje do niej ogromny pociąg fizyczny ale obawiam się konsekwencji tego skoku w bok. Co zrobic? Dodam że ja jestem sam. Pozdrawiam

a chciałbyś by twoja przyszłą żona, dziewczyna zdradzała Cie ?? Nie rób tego ale wiem ze kazdy ma inne priorytety

obrzydliwa ta mezatka.Chcesz byc chwilowa odskocznia jakies obrzydliwej zonki?

Gość iscczynieisc
sam nie wiem. Nie wiem dlaczego ona tego chce. Sama mi to zaproponowała i teraz sie zastanawiam. Dziewczyna jest bardzo ładna i fajnie się z nią gada ale... czy tu chodzi tylko o zwykłe dymanie i tyle?

a o co?Chyba nie sadzisz, ze chce Ci patrzec w oczy i rozmawiac o obiadach.

Gość Stary znajomy
Baby nie maja juz wstydu :o Same prosza sie o seks. Do czego to dochodzi...

Gość szanuj sie koles jak chcesz
kiedys aby twoja zona cie poszanowała to najpierw sam sie szanuj ... wierz mi to z czasem wraca i spotka cie to samo ! Jakbys sie poczuł gdyby twoja zona polazła do innego ?

Gość Jarzabek
Gorzej jak jej mężuś to ktoś postury Salety i z podobnym pierrdolnięciem :classic_cool:

Gość iscczynieisc
ha! i to jest najciekawsze że męza jej znam. Nie jest to żaden byk tylko przeciętnej budowy facet. Ale nie o to tu tak do konca chodzi. Możecie się śmiac lub nie ale jestem wierzący ( nie jakis tam fanatyk ale w niedziele chodze do kościoła) i zastanawiam się też nad kwestią moralną takiego czynu.. NIe wiem tez czy chodzi jej o jednorazowy skok w bok czy o regularne spotkania. głowa mówi jedno, główka coś innego :p

Gość aalalalalal
Ja na Twoim miejscu bym się w to nie pakowała. Nie wiadomo, czy nie chce Ciebie uzyc do wlasnych celow, i czy nie wdepniesz w przyslowiowe g. Może chce w męzu wzbudzic zazdrosc? Oni sie pogodza, a Ty bedziesz mial rozwscieczonego mezusia na karku.. Jest wiele samotnych seksownych kobiet, i mysle, ze stac Cie na to, ze nie musisz sie rzucac na kazda podstawiajaca sie na talerzu

Gość aalalalalal
aha, jest taka zasada, ze to co innym zrobimy wraca do nas... zebys Ty nigdy nie byl zdradzony.. poza tym tamtemu kolesiowi zrujnujesz caly swiat, to nie jest moralne. przemysl to.. pozdrawaim

Gość a teraz bachor myszy
a chcialbys byc na miejscu tego męża??

Gość a może ma jakieś
choróbsko, które rozpowszechnia swoją ci.... ;) i jesteś jednym z wielu którego próbuje namówić na małe bzykanko.

Gość iscczynieisc
oczywiście że nie chciałbym! I to mnie najbardziej boli, że zmarnuje kolesiowi życie. Ale z drugiej strony skoro zaproponowała to mnie to pewnie po jakimś czasie znajdzie kogos innego. Sam nie wiem jak to wszystko się skończy..

Gość pamietaj zeby
przed kontaktem pokazala ci aktualne badania

Gość a teraz bachor myszy
daj sobie z nia spokoj, znajdz jakas niezajeta na bzykanko :classic_cool:

Gość Falencija
Ja kiedyś miałam młodszego sąsiada, kawalera, który też mi składał propozycje tego typu. Ja meżatka, starsza od niego o 15 lat. Był namolny, nawet smsy pisał. robiłam wszystko, żeby go unikać. Jakos mi się udało i nie doszło do niczego, bo pewnie do dzis bym załowała. Dodam tylko, ze on miał dziewczyne całkiem niezłą laskę!

Gość modaa...
Odpowiedź na temat: NIE.

Gość iscczynieisc
Falencija ja jej pierwszy tego nie zaproponowałem.. To od niej wyszło. Na początku nie miałem rzadnych oporów i dałem jej do zrozumienia że jak najbardziej mogę ją podymac... ale taraz.. mam wątpliwości

Gość tego kwiatu pol swiatu
i na seks na pewno sobie znajdziesz jakas fajna WOLNA

Gość dymaj i nie pytaj si
jak zrobisz bachora nie będziesz płacił....

a moze ma jakies plany doi ciebie??? Ja bym nie radzila wchodzic w ten dziwaczny "trojkat". Grzecznie jej odmow i nie bedziesz mial problemow

Gość iscczynieisc
Plany? Niby o co jej może chodzic?

Gość przelec ja pare razy tylko
zadbaj zeby nie było dowodów

Gość tego kwiatu pol swiatu
to ze ona nie ma zasad, to nie znaczy, ze Ty masz ich nie miec ; jest mase wolnych ladnych lasek:-)

Gość pseudonim nieprawidłowy
jak chcesz być durnym popychaczem, to sobie ruchaj. Kto jej kazał wychodzić za mąż za miekką faję i teraz zpiczką po prośbie latać

Gość Falencija
Ja Ci radzę, lepiej sie w to nie angazuj. Musisz ja spławic i koniec, no chyba , że szukasz problemow i klopotow! Ma męża i niech sie od Ciebie odp..... Ladacznica jakas ta Twoja sąsiadka! Powinienes dac jej do zrozumienia, że używany towar cie nie interesuje.

Przypiąc rogi czy nie??" ulep "se" pierogi :D lepiej na tym wyjdziesz :D

Mężatki są najlepsze, zwłaszcza gdy na pewno nie rozejdą się ze ślubnym. :) W końcu obrączka to tylko gwarancja bezinteresowności, fachowości i dyskrecji. :)