Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestogrosz

kiedy USG poka

Polecane posty

Gość dwudziestogrosz

witam 28 stycznia dostałam @ potem ok 10, 11 lutego miałam dni płodne w których kochałam sie z mężem bez zabezpieczenia okresy mam tak średnio regularne i mniej więcej co 29 - 35 dni tydzień temu robiłam test - negatywny w sobotę wymiotowałam od 7 rano do 15 popołudniu potem zrobiłam test i wyszedł pozytywny dzisiaj rano bylam na USG dopochwowym i nic nie było widać nawet ciałka żółtego a teoretycznie to 3 t.c (a 5 t.c od ostatniej miesiączki) lekarz widział tylko pogrubione endometrium i nic więcej czy to może być ciąża ? zrobiłam betę ale wynik dopiero ok 21 :(

Gość dwudziestogrosz
pomocy :(

Gość ewkaa27
hej!ja robiłam USG w 5tyg. i było widac tylko pecherzyk ciazowy oraz miałam rozpulchnioną macice.Dzis to 10 tydzień...USG najlepiej robic od 7tyg wtedy juz cos widac.Mysle ze to ciaza ale zbyt wczesna na wykrycie.Trzymam kciuki :)))

Gość dwudziestogrosz
ale robiłaś w 5 tygodniu od zapłodnienia czy od ostatniej miesiaczki ? bo od ostatniej @ też mam 5 t.c i nic a nic nie widział lekarz :( :( :(

Gość ewkaa27
Dodam ze w 7 tyg u mojego dzidziusia juz było widac bijace serduszko,umow sie na usg za 2tyg

Gość ewkaa27
5 tydzień od miesiaczki

Gość dwudziestogrosz
no to ja też mam 5 tydzień od miesiączki i nawet pęcherzyka nie było :( :( :( nawet zarysu, nic a nic :( boję się !

Gość ewkaa27
Kazda ciaza jest inna poki co nie martw sie i mysl pozytywnie,zalezy tez kiedy zarodek sie zagniezdził wiec moze nic nie byc widac,cierpliwosci i za 2 tyg.idz do lekarza

Gość sto razy lepsze cycki
Dzisiaj zobaczę co beta wykaże a lekarz kazał mi w środę przyjść nie wiem po co tak szybko :O :(

Gość dwudziestogrosz
to byłam ja tylko wypowiedziałam się w innym temacie :P

Gość ewkaa27
no zbyt wczesnie ale to on w koncu jest lekarzem mi moj gin.kazał przyjsc w 7tyg.i poszłam no i radosc wielka bo serduszko bije i dzidzius jest

Gość dwudziestogrosz
no to gratuluję 😘 a długo się staraliście ? ja cała w strachu bo staramy się od 2 lat, już traciłam nadzieję a tu nagle taki szok a teraz nie wiem co jest grane :( a te 9 godzinne wymioty to co ?

Gość ewkaa27
my sie nie staraliśmy po prostu jest a zaszłam w 11dc...juz mam synka 3letniego...z synkiem miałam wymioty od 5tyg.d konca 3 miesiaca ta ciaze zdecydowanie znosze lepiej brak wiekszych objawów poza tym ze mam wiekszy apetyt i brzuszek juz sie zaokragla a z synkiem dlugo nic nie bylo widac....Zycze ciazy

Gość dwudziestogrosz
a testy ciążowe mylą sie czasami czy nie ?

Gość ewkaa27
w obu moich przypadkach nie!!!w tej ciazy zrobilam test dwa dni po terminie spodziewanej miesiaczki i wyszedł od razu pozytywny robiłam Quick Vue

Testy myla się, ale nie jeśli wynik jest pozytywny :-) Oczywiście chodzi mi o wynik odczytany po np. 5min, a nie 20, bo juz i takie rozczarowania mnie spotykały, niestety. Cysty na jajnikach moga spowodować, że wynik jest fałszywie dodatni, ale jesli wczesniejszy test pokazal ci negatyw tzn,że nie masz z tym problemów, na szczęście :-) Mi slaba kreseczka wyszła po 9 dniach, ale z poranngo moczu, bo w dzien tylko jedna. Usg miałam 7tyg i 2 dni i widzialam dzidzię, ale podobno do 3tyg (5 od 1go dnia ost, miesiaczki) może nie wykazać.

Gość dwudziestogrosz
MONI a możliwe jest że cysta mogła się zrobić w tydzień i stąd negatywny wynik w zeszłą sobotę ? kurcze mam nadzieję, że to ciąża jednak !! :)

No co Ty :-) ja mam zespół policystycznych jajnikow tzn. pelno małych cyst i nie mialo to wpływu na wynik, a żeby wychodować dużą cystę to na pewno trzeba troche czasu :-) glowa do góry, 3mam kciuki z calych sil, bo wiem, co przechodzisz