Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana m amusia

5 miesiczne niemowle je mleko tylko po picemu

Polecane posty

Napiszę jadłospis mojego 5,5 miesięcznego niejadka ,butelkę z mlekiem od jakiegos czasu zjada tylko po śpiącemu pediatra mówiłą ze to kaprys ,ale trwa to juz ponad miesiąc wiec jutro idziemy do innego lekarza ,może któras mama tez przez to przechodziła jesli tak prosze o radę 6 mleko 120-150 10:30 kaszka ryżowa na mleku modyfikowanym 130-160 14:30 zupka -narazie po pół słoika bo dopiero od 5 dni ja jemy i narazie więcej nie wchodzi 17:00 jabłuszko pół słoika 20:00 mleko 120-160 24:00 mleko ok 150 Waży 7 kilo alu urodził sie malutki 2500 czy nie uwążacie ze je za mało ??dodam ze na wadzę przybiera ładnie ok 600 g na miesiąc i wszystko by było super gdyby nie to mleko jedzone po spiącemu kazda próba dania butelko na jawie kończy sie wypluwaniem smoczka ,usmiechami albo płaczem nawet wtedy jak nie jadł np 7 godz bo i tak sie zdarzało jak ie byłam wstanie go uspic.Proszę o pomoc co z tym zrobic ,próbowałm wszystkich smoczków wiec to nie to moze ktos ma jakis inny pomysł

przepraszam za błąd w tytule miało byc po śpiącemu

mysle, ze wszystko jest ok skoro ladnie przybiera na wadze, moj synek jak mial 5,5 mies. to tez wazyl 7 kilo i na mysl mi nie przyszlo, ze za malo je :) jesli pediatra nie stwierdzil nic niepokojacego to tym bardziej bym sie nie martwila :)

jak dla mnie do między mlekiem o 10.30 do 20.00 to troche za duża przerwa ale jak ładnie przybiera na wadze to może wystarcza twojemu maleństwu.