Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonayyyyyyy

Prosz pom

Polecane posty

Gość zrozpaczonayyyyyyy

W środę kochałam się z chłopakiem dwa dni przed owulacją zabezpieczyliśmy się, w sobotę uprawialiśmy petting, chłopak wytarł ręce w papier i nakremował sobie ręce pół godziny później znowu to robiliśmy... zapomnieliśmy o tym. Dzisiaj jest 5 dzień po owulacji zwykle moje temperatura nie dochodzi do 36 stopni, a dzisiaj mierzyłam i mam 36,5, mam trochę śluzu takiego białego i trochę przejrzystego. Czy mogę być w ciąży...... Pomóżcie bo ja oszaleję.....

Gość mapka
to raczej nie jest mozliwe zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki a sie dowiesz w 100%

Gość To za wcześnie
żeby określić, czy jesteś w ciąży. Ciążę się stwierdza dopiero, jeśli nie wystąpi krwawienie miesięczne i potwierdzi to USG i test krwi. Ale - to dopiero PO przewidywanym terminie miesiączki. Dwa - trzeba słuchać tego, co mówi pani na lekcji biologii i (jeśli masz taki przedmiot) - wychowania seksualnego. Wtedy nie będziesz zadawać głupich pytań. Może to i wredne z mojej strony, ale jak czytam kolejne takie idiotyczne pytanie to się zastanawiam, kto dał takim jak Ty możliwość kochania się...?

Gość zrozpaczonayyyyyyy
Przepraszam bardzo ale to forum jest po to żeby pomagać a nie bardzie dołować ;(

Gość mapka
dlatego nie dołujemy ale mowimy szczerze. Uwierz mi ze jest małe prawdopodobienstwo ze bedziesz w ciązy :):* i kiedy mialas okres?

Gość zrozpaczonayyyyyyy
10 lutego

Gość mapka
wiec raczej mialas dni nieplodne, nie ma czego sie bac.. :)

Gość zrozpaczonayyyyyyy
mam nadzieję bo tak się stresuję że szkoda gadać, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło i ta temperatura... ech

Gość mapka
temp. 37 moze byc powodem do rozpaczy :P A narazie too uwierz mi ze okres dostaniesz

Gość mapka
a stres robi swoje i jeszcze Ci sie @ spozni wiec wyluzuj sie i ewentualnie wez gorącą kapiel, to rozgrzewa i powinnas dostać okres tak jak w lutym :)

Gość moz byc w c

Gość zrozpaczonayyyyyyy
ech :( umrę do tego czasu

Gość zrozpaczonayyyyyyy
mierzyłam właśnie temperaturę mam 37 załamak