Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacipil111

CIAŁO PRZED MIESIĄCZKĄ

Polecane posty

Gość lacipil111

DZIEWCZYNY CZY WY TEZ TAK MACIE ZE PRZED OKRESEM PUCHNIECIE qrcze odchudzam sie i juz schudłam jakies 4 kg, a teraz jestem przed @ i czuje ze w pasie mam o wieleeeeee za duzo , a waga ta sama, juz zaczynam miec wyrzuty sumienia ze moze sobie za duzo pozwoliłam

E-tam, pewnie przesadzasz, wklej zdjecie a zapewnimy Cie, ze wygladasz oszalamiajaco. Na zyczenie mozemy jeszcze odjac 5-10 lat, dodac cm w pewnych miejscach, pomnozyc pieniadze i podzielic sie dobra nowina ... zeby bylo po rowno.

Gość lacipil111
a to dobreeee

Gość klipp
to normalne. Organizm zatrzymuje wode, szczegolnie w okolicach brzucha i czlowiek czuje sie jak nabombowany wieloryb:D Ja poznaje, ze zblizajacy sie okres wlasnie po tym, ze wypijam szklanke herbaty i nie ide w ogole siku albo bardzo malo.

Gość lacipil111
0,5 do tyłu a w pasie czuje sie okropnie, czuje jakby mi cm przybyło

Pff ... Kwiat ... kazda kobieta moze tak napisac, ze sa bardziej jedrne i wieksze ... w jaki sposob Nam to udowodnisz?!?!? ;)

Gość lacipil111
borsuk jaki kozak z ciebie ;) ja schudłam 5 kg, a teraz przed miesiaczką czuje sie jak torbaa

Gość lacipil111
oj borsuk, zapodaj lepiej jakąs diete cud ;)

Gość Ahmedka85
Cześć dziewczyny ja właśnie mam @ i czuję się jak wieloryb, brzuch popuchniety i twardyyy :-( Chciałabym nawiązać kontakt z dziewczyną o nicku rudzielec niecudzielec :-) ponieważ jestem ciekawa jak udało Ci się schudnąć?? Odezwij się proszę: lena.85@wp.pl rudzielec niechudzielec od kiedy biore tab. anty, nic a nic juz nie puchne, wczesniej - owszem, tyle tylko ze to oznaczalo rowniez skok wagi o ok 2 kg, ktore chyba gl w tzytzach sie lokowaly _____________________________________________ Wzrost: 174cm Było (waga max): 74 kg Październik 2009: 58kg Jest: 54,5 kg Cel: 50 kg