Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOŻE BEZ SZANSY

ZAKOCHAŁEM SIĘ W MĘŻATCE

Polecane posty

Gość MOŻE BEZ SZANSY
trudne, bo jak nie spróbujesz to możesz potem żałować a jak spróbujesz i ci nie wyjdzie to będziesz cierpiał...

Gość trudne takie miłości
faceci też umieją cierpieć ,naprawdę fajnie przeżyć miłość choćby i ranę zostawiła

Gość ładnie napisane
:)

Gość Gdybym był jej mężem
To już byś gnoyu leżał pod respiratorem na intensywnej terapii. Daj mi telefon jej męża, zobaczymy co z ciebie cwaniaczku zostanie. Nienawidzę takich pyerdolonych szczurów.

Gość sinkreble
Hmmm...jak dla mnie, autor jest przecietnego pokroju. Znalazl, co bylo w poblizu i nie chce mu sie zrobic wysilku, zeby poszukac wolnej kobiety. Ta, o ktora sie stara nie dosc, ze ma meza, to jeszcze ten maz jest jego kumplem. Jak dla mnie patologia. Te fakty swiadcza o zawezonych horyzontach autora nie tylko w sprawie wlasnych wyborow ale i dazenia do destrukcji czyjegos zwiazku, przyjazni z kumplem na rzecz wlasnych przyziemnych potrzeb.:classic_cool: Prymitywizm!

Gość jv k,gckgc
:D

Gość Rudy777777
... Nie wiem, może się mylę... ale myslę, że autor wątku jest przedstawicielem rasy typu ciapek.

Gość JA30tka
Do mnie też zagadał facet na imprezie...był młodszy... kulturalny.. bardzo miły... Powiedziałam że jestem zajęta, że mam dzieci(z myślą że się odczepi!)no i co?hmm.. facetów kręcą starsze od nich kobiety i do tego jak jest jeszcze zamężna to ahh... zakazany owoc kusi!Tyle wolnych kobiet wokoło , po co komuś niszczyć życie.... nie warto!

Gość Zakochanyyyy :p
Dla wszystkich zakochanych w cudzych pannach polecam film Falling in Love/ Zakochać się . Czasami warto zaryzykowac... w końcu zyje sie tylko raz