Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grytka xx

Jeden epizod w moim życiu, który chce znowu powrócić

Polecane posty

Gość grytka xx

Cześć. Mam taki problem, z którym nie mogę dać sobie rady. A więc… Byłam z chłopakiem 2 lata, później się rozeszliśmy, i znowu po 3 latach oboje chcemy być znowu razem. Bardzo mu na mnie zależało, kochał mnie, dbał o mnie, jechał 120km do mnie aby się ze mną spotkać nawet na 2h. Nie będę się rozpisywać dalej, ale ostatnio po paru spotkaniach zaczał mi pisać słodkości, komplementy no i akurat trafił w bardzo nieodpowiednio odpowiedni moment, czyli moją pustkę, gdyż dawno nie słyszałam tak bardzo miłych zdań na mój temat. No i, prosto z mostu spytałąm czy jest szansa byśmy znowu byli razem, powiedział że jak się spotkamy, to wtedy porozmawiamy. Parę dni temu spotkaliśmy się, no i stwierdziliśmy oboje że chcemy ze sobą być. Mówiłam mu, czy widzi w tym naszym powrocie sens itd., mowil że tak. No dobra, wszystko ok, ale jak to będzie znowu razem? Po tylu latach? Jak niby mamy zacząć to nasze bycie razem… Zależy mi na nim, ale kompletnie nie wiem o czym z nim rozmawiać. Mamy czas do wtorku, tzn. ten czas jest dla mnie bo muszę wyjaśnic sprawe pewną sprawe. A po wtorku jak to będzie? Byliśmy kiedyś o siebie bardzo zazdrośni, nie mialam do niego całkowitego zaufania…boję się co teraz będzie. Czy to nie będzie sztuczne? Jest w ogole sens wracać do niego? A no i dzisiaj, w sumie coś tam sie odezwał, później ja i tyle...w ogole nie czuje zeby mu na mnie zależalo. Nie wiem co robi, normalnie zero odzewu... A kiedyś mieliśmy świetny kontakt...a jak juz sie odezwie, to jest olewczy...:( Trochę się rozpisałam, ale jak ktoś ma ochotę się wypowiedzieć to będę wdzięczna 

Gość kamilunka
a utrzymywałas z nim kontakt jak nie byliscie razem czy niedawno go odnowiliscie?

Wiesz,ja mam zasade,ze nie wracam do tego co bylo,bo w wiekszosci przypadkow to po prostu nie ma sensu,jezeli sie rozstalisice to byl jakis powod. Wedlug mnie powinniscie dac sobie spokoj, to nie ma przyszlosci... jeszcze ta odleglosc ktora was dzieli. Zycze Ci szczesciaz innym,pozdrawiam

Gość grytka xx
utrzymywałam, ale nie tak bardzo intensywny. No akurat teraz weszłam na gg, ustawiłam sutny opis, odezwał spytać co się stało. Powiedziałam mu, i tyle, nie odzywa się. jak go zrozumieć :O

Wszystko musiałoby byc od nowa, myslenie itp a to rzadko sie udaje, podejsc do siebie zupelnie na nowo bez uprzedzen. Ja odradzam, chyba, ze kontakt dla zaspokojenia czegoś

nie da sie go zrozumiec,nic z tego nie bedzie...

Gość grytka xx
też już teraz tak myślę, że nic z tego nie będzie. trudno...ja mu dałam szanse nie skorzystał z niej...

Nie martw sie,znajdziesz kogos kto na Ciebie zasluguje:)

Gość grytka xx
tylko po co ja mu mówiłam, że chciałabym z nim być ?! namieszał mi w głowie tymi słodkościami :(

Gość kamilunka
wydaje mi się, że zasługujesz na kogoś lepszego. czułas sie samotna i zapytałaś czy macie szanse, ale on jak widać spoczął na laurach. wydaje się typem faceta, który potraktował Cię jak juz upolowana zwierzynę. Nie zabiega i nie zamierza dbac o ten związek. Nic od niego nie dostaniesz. Wydaje sie, ze nie umie zaczac od poczatku i ze nie umie sie odnaleźć w tej sytuacji. Chemia chyba też juz wygasła.

Gość w jakim wieku jestescie?

Bo mialas nadzieje,ze wszystko sie ulozy i nadal bedziecie szczesliwa para. Czasami juz tak jest,ze brakuje nam ciepla i czulosci, z Toba pewnie tak bylo i dlatego tak zrobilas. A on tez nie potrzebnie Ci namieszal w glowie skoro teraz Cie olewa:( C ifaceci to sa debile...

Gość grytka xx
chemia dalej jest, wiem bo czuje, wiem bo mi mówił jak jest z jego strony. Spoczoł na laurach, masz racje...ale dlaczego nie moge znac odpowiedzi na niektore pytania??:(

Gość 120 km?????
zwiazki na odleglosc nie maja racji bytu 🖐️

Gość grytka xx
ale jaką odpowiedź ?! przeciez powiedzieliśmy sobie że chcemy być razem... no dobra ja musiałam jedną spr wyjaśnić, ustalilismy ze do jutra wieczorem mamy czas na 'przemyslenia' ale on powiedział że on nad niczym nie bedze myslał bo on wie ze chce sprobować ze mną

Gość
Ja miałam bardzo podobną sytuację, spotykałam się z chłopakiem jakiś czas, rozstaliśmy się, a teraz znowu po dwóch latach jestem z nim i to szczęśliwa ;) Ale to pewnie zależy tylko i wyłącznie od Was czy Wam będzie dobrze ze sobą czy nie, jeżeli Wam teraz nie wychodzi coś to chyba nie warto w to wchodzić. Chyba, że macie nadzieję, że będziecie ze sobą długo i szczęśliwie i oboje się o to staracie. Takie jest moje zdanie.

Gość kamilunka
no to teraz czekjaj, niech sie popiesze. Jak nie to nie dasz mu kolejnej sznsy i tyle.

Gość grytka xx
to ja się staram... ja sama spytałam czy jest szansa żebysmy byli razem, ale powiedzialam to po tym jak mi pisał że sie zakochał na nowo we mnie, ze taka i owaka jestem...

Gość grytka xx
Ja koncze odzywanie do niego...zobaczymy co zrobi...

Gość grytka xx
ale czemu mnie olał ?! najpierw coś słodził a teraz totalna olewka ?! zemsta?

Gość kamilunka
może mu nie zależy, a moze jeszcze nie za bardzo się odnalazł, albo czeka co w tej sytuacji zrobisz.

Gość gahahahaa
wspolczuje ci...wiem co czujesz...albo walcz albo daj sobie spokoj..