Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ininiono

Wstydzę sie jeść przy ludziach

Polecane posty

Gość ininiono

Wiem, że to nienormalne, ale mam jakąś blokadę. Mam wrażenie, że wszyscy się na mnie dziwnie patrzą i śmieją się w duszy, że grubaska jeszcze coś pałaszuje. W końcu jest gruba, więc nie powinna jeszcze jeść. Co mam z tym zrobić, czy ludzie rzeczywiście tak o nas myślą? Czekam na opinie.

jak ktos jest "przy sobie" i je to chudy wtedy myśli: oja ten napewno cały czas je. itd itp

Gość cytrynowa bez klona
może jedz mniej jeśli jesteś gruba, może i czujesz sie dobrze sama ze soba ale otyłośc to choroba, która odbije sie wczesniej czy pozniej... najedz sie w domu:D a potem w miasto:P

jak jesteś u kogoś i zajadasz ze smakiem to gospodarz jest zadowolony,że jedzenie smakuje :)

Gość ininiono
ale to trochę niesprawiedliwe, szczupli mogą jeść do woli i nikt na nich krzywo nie spojrzy, grubi natomiast muszą się powstrzymywać... Przecież to nielogiczne

Gość 92
mam identycznie jak ty!.. mój chlopak lubi jesc np.w srodku jakiejs restauracji pizzerii czy cos.. A ja robie wszystko zeby bylo na wynos. wole jesc w aucie niz np. przy stoliku w chinskiej restauracji;/ to juz chyba cos nie tak z psychiką;/ wiesz..czasem wole sie nie najeść.. niz miec wyrzuty sumienia ze tyle zjadlam a oni to widzieli.;/

Gość los bulwersos
to nie do końca tak działa. jak jest osoba o pełniejszych kształtach i JE (a nie się obżera) coś w stylu owoc, sałatka, kanapka z ciemnych chlebem - w żaden sposób to nie razi, bo widać, że coś tam robi ze sobą, a jeść przecież trzeba. ohydnie natomiast wygląda jak osoba taka wpycha w siebie słodkie bułki, batony, tłuste mięcha, chipsy, i do tego wlewa hektolitry słodkich napojów w stylu coli, sprite'a czy innego ohydztwa. to jest wtedy be.

Gość ininiono
przy jedzeniu mlaskam , smarcze i ćlumam bo mi tylko dwa zęby zostały. często też zdarza się , że moje tłuste z reguły włosy wpadają mi do talerza podobnie jak moje piersi

Gość tez tak m@m

Gość 92
no racja.. ale z drugiej strony moze byc ze np. pije wode a i tak gruba..je salate a ma boczki;/;/ i znow te ludzkie spojrzenia;/ niby nie naleze do otylych.. ale mam te 62kg przy wzroscie 168cm..;/ i pupy kawałek jest;/.. brzucha tez-nie ma co ukrywac. z tym ze taka juz moja budowa;/ nie moge schudnac..;/

Gość cytrynowa bez klona
aha to w tym rzecz proponuję: wizyte u stomatologa (to nie jest takie straszne jakby sie wydawało) wizyte u fryzjera i w specjalisty z zakresu zywienia i otyłości DWA lata i bedziesz jak nowa

Gość kleossia
ohydnie natomiast wygląda jak osoba taka wpycha w siebie słodkie bułki, batony, tłuste mięcha, chipsy, i do tego wlewa hektolitry słodkich napojów w stylu coli, sprite'a czy innego ohydztwa. to jest wtedy be. Nie rozumiem tylko czyms sie rozni osoba gruba jedzaca takie rzeczy od osoby szczuplej?? Dzisiaj przechodzilam kolo Mcdoaldsa, ktory byl pelny rodzin z dziecmi, mlodziezy i nie bylo tam ani jednej grubej osoby, wszystkie osoby wpieprzajace ten obrzydliwy syf byly normalne, i co to nie jest juz obrzydliwe?

Gość los bulwersos
daj spokoj, jak JESZ normalne, zdrowe jedzenie a nie OPYCHASZ się jakimiś obleśnymi fujstwami to nie masz żadnego powodu mieć kompleksów!

Gość los bulwersos
"Nie rozumiem tylko czyms sie rozni osoba gruba jedzaca takie rzeczy od osoby szczuplej?? Dzisiaj przechodzilam kolo Mcdoaldsa, ktory byl pelny rodzin z dziecmi, mlodziezy i nie bylo tam ani jednej grubej osoby, wszystkie osoby wpieprzajace ten obrzydliwy syf byly normalne, i co to nie jest juz obrzydliwe?" masz rację, też jest obrzydliwe :O

Gość ininiono
niestety jeszcze dochodzą moje kłopoty z wypróżnianiem

Gość 92
chociaz wzielam sie za siebie.. od srody ubyly mi 4 kg. chlopak kazal mi schudnac. dzis jestem blada, czuje zapach jedzenia.. a nie moge zjesc bo sie boje ze przytyje. jem dziennie max 400kcal. boje sie ze cos odwale;/

Gość ininiono
poprzednie dwa wpisy to podszywy, kurcze, co jest z wami, ludzie? nie macie nic do roboty? czy siedzenie na kafe i pieprzenie głupot aż tak bardzo poszerza horyzonty?

Gość ininiono
ja zamiast pisać głupoty właśnie siedze i wcinam ze smakiem smażoną cebulę

Gość furgonetka
jak tez tak myśle jak wiodzę otyłe osoby wcinające kebaba, tzn, ze nic ze sobą nie robią i to ich wina że są grubi, ale jesli jdza normalne rezcvy a nie zapychacze to nic w tym śmiesznego ani krępującego

Gość inilllm
głupi temat, każdy musi jeść żeby żyć. Co za różnica, czy gruby czy chudy?

Gość ddsdsdafsgfdg
ja jestem chudy i kiedyś też tak miałem ale przeszlo mi/

Gość kjkft[kr[
do tej co waży 62 przy 168 i jest niby gruba - wiem że to nie jestv mało ale to waga w normie jest - ja mam 61 kg przy 168 cm i jestem naprawde szczupla - nie wiem od czego to zalezy ale mam szczuplutkie ręce i ramiona, mam tyłek większy ale tak w normie, wąska talię, średni biust - generalnie jestem raczej koścista z tym że mam tyłek i biust (75 b). Nie mam celulitu i jest ok - nikt nigdy nie nazwal mnie grubą bo taka nie jestem a mój facet zabronił mi chudnąc chociaz 1 kg - może to kwestia budowy?

Gość halo nie do wiary!!!
ludzie, wy naprawdę patrzycie co kto je i w jakich ilościach??? a co was to obchodzi? ja na to w ogóle nie zwracam uwagi, bo to nie moja sprawa. choćby nawet najgrubszy człowiek świata stał obok mnie i wcinał ociekającego lukrem pączka to nic mi do tego. niech każdy zajmie się sobą i będzie super. autorko, czy naprawdę tak cię rusza co sobie ktoś o tobie pomyśli? przecież codziennie mija cię na ulicy ileś tam ludzi, których już nigdy więcej nie spotkasz, więc jakie to ma znaczenie, co oni o tobie pomyślą? nie przejmuj się tym.

Gość gość
ja tez sie wstydze dlatego nie jem przy ludziach bo to chamy skonczone i tylko oceniaja mnie