Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

korbobor

Proszę o radę...czy to może byc guz?

Polecane posty

Witam . Proszę Was o radę ponieważ nie wiem czy panikuję czy mam powód do obaw. Mam 28 lat w rodzinie nie występował rak piersi ale inne jego typy tak. Wczoraj zauważyłam zmiany na brodawce sutkowej połączone z bolesnością i lekkim swędzeniem. Brodawka jest prawię o połowę większa od tej drugie-wygląda tak jakby zaczynała wyrastać na niej druga.Ok 5 mies temu miałam robione usg piersi i wszystko było w porządku.Napiszcie proszę czy takie zmiany mogą występować od uczulenie, alergii lub czy już muszę biec do lekarza. Załączę linka ze zdjęciem jak to wygląda i nie wynika to z ukrytego ekshibicjonizmu tylko obawy o zdrowie .. Z góry dziękuje za pomoc Kasia http://img715.imageshack.us/img715/1734/dsc0012bt.jpg

Gość 1232132
Kasiu , idź jutro do lekarza , on Ci wszystko powie najlepiej . Myslę ,że wszystko będzie dobrze skoro usg nic nie wykazało :) miałas je robione stosunkowo niedawno .

Dziękuję za odpowiedź ! Trochę spanikowałam i potwierdzenia szukam wszędzie, że to nic poważnego. Wiem, że muszę iść z tym do lekarza ale problem tkwi w tym, że mieszkam w Anglii i trochę skóra mi cierpnie na myśl wizyty u "specjalisty "....Chyba potrzepuje mobilizacji i kopniaka :)