Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Braineater

Podobają mi się starsi...

Polecane posty

Gość Braineater

Mam 16lat, a podobają mi się dużo starsi ode mnie mężczyźni, w wieku 25-30 lat. Moi rówieśnicy są tacy płytcy i nawet jednego zdania nie potrafią utworzyć bez wtrącenia polskiego przecinka. Czy coś jest ze mną nie tak? Ostatnio przyszedł do mojego ojca kolega i jego syn(28lat). Kolana mi miękły i cały wieczór się w niego wpatrywałam. Jego głos... Mrau. I nie chodzi tylko o pociąg fizyczny. On mi imponował wiedzą, kurtuazją i wszystkim co powinien mieć mężczyzna. Nigdy nie miałam chłopaka. Ba. Nigdy się nie całowałam. Ale on i tak mnie pociągał. Ah.

Gość giwon
i odwrotnie mala starszym podobają sie młodsze

eh... punkt widzenia zmienia się z czasem ;) potem Ci 25-30 latkowie, też będą Ci się wydawali płytcy i niedojrzali ;)

Dojrzewasz koleżanko. Ale jak to zazwyczaj się dzieje...fizycznie do przodu,psychicznie w miejscu stoisz...więc uważaj,żebyś tylko z jakimś starym zboczeńcem nie znalazła się w łóżku.

Gość wywloka==
jestes mlodziutka a w tym wieku faceci potrafia uzyc wdziekow swoich zeby zaciagnac mloda dziewczyne do lozka takze uwazaj-narazie ciesz sie wolnoscia na powazne zwiazki jeszcze masz czas

Gość Ramoness
Poszukaj faceta wśród pedofili, oni zapewne będą bardzo zainteresowani.:)

Gość Braineater
Ramoness - bardzo dowcipna uwaga. Wierz mi, nigdy nie spotkałam osoby z takim poczuciem humoru. Młodzi równie dobrze chcą zaciągnąć młode dziewczyny do łóżka. Niczym się nie różnią. A ja nie mam zamiaru z nikim spać.

Gość do Ramoness
malolaty tak zawsze > szukaja sponsora :P przeciez jej rowiesnik nie ma pieniedzy ;)

No jeśli to wszystko prawda autorko, to ciekawie podchodzisz do tematu jak na swój wiek:))

Każdemu wolno kochać:)) Jeśli jest ci z tym dobrze i innych nie krzywdzisz to luzik:)

Gość młoda gniewwna
Ja mam 19 lat i od roku spotykam się z 11 lat starszym facetem. Imponuje mi wszystkim, ale nie chodzi o rzeczy materialne. Lubię z nim rozmawiać, spędzać czas, jest dla mnie czuły, jest moim ideałem faceta... Planujemy wspolna przyszlosc.

duch zdecydowanie nie krzywdze przysiegam nigdy nie biore materialu zonatego lub zajetego po prostu kocham siebie i to jest nieuleczalne co wiecej - czynie dzialania by jeszcze b kochac siebie plus mialam stycznosc kiedys z b dojrzalym mezczyzna kochal mnie bez wzajemnosci prawdziwy gentleman

Gość heh zastanowmy sie
egoistko czy Ty nie jestes przypadkiem High Hills ?

No to wszystko gra:)) Cieszy mnie to niezmiernie:) Duchem moralności i opatrzności nie jestem na szczęście:))

jestem High Hills so what duchu - powiadam mnie zonate materialy nie kreca wszystko latwo zweryfikowac w dobie netu however 2b continued.

Gość nie bardzo rozumiem
co to znaczy, że niewiedza jest bardzo efektywna?

Gość buhaha no nie moge leze
Od razu widać, że jestes High Hills po kretynskim sposobie pisania. Jak tam przygotowania do ślubu w 2012 ? :D