Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wondering

2m+1k

Polecane posty

Gość wondering

Chciałbym wraz z innym facetem zająć się jedną dziewczyną... Głównie chciałbym spróbować podwójnej penetracji. Chyba mam też lekkie skłonności bi, więc mógłbym spróbować jemu zrobić dobrze ręką albo dać dotykać siebie. Czy ktoś ma podobne doświadczenia i mógłby coś na ich temat powiedzieć?

Gość wondering
podbijam, czy nikt nie uczestniczył nigdy w takim trójkącie? Pomijam już kwestie męsko męskie, bo nie o to tutaj chodzi... Jak Panie odczuwają taki stosunek ?

Gość suniaa
Ja chetnie zrobilabym to z dwoma facetami i zeby moj maz na to patrzyl

Gość wondering
wytrzymałby?

Gość dociekliwa...
mnie też ciekawi taki seks z dwoma bi, ale nie pierwszymi lepszymi. jak na moje potrzeby to musiałaby być para najlepiej coś do siebie czująca, albo chociaż spotykająca się od dłuższego czasu. no i żadna podwójna penetracja nie wchodziłaby w rachubę. Podejrzewam, że takiej fantazji nie mam szans spełnić w Naszym Kraju, aczkolwiek nigdy nie zaneguję jej istnienia :) Tak z dociekliwości mej, prawdopodobnie nie chciałbyś się całować z tym drugim. :-) Czemu tak macie? Nie brzydzicie się obciągnąć sobie pałek, ale całować już jakieś opory? Analogiczna sytuacja do prostytutek? Jak to z Wami?

Gość tak, marze o tym
mam 22lata i chce niedlugo spelnic te fantazje

Gość suniaa
Sama juz nie wiem. Ostatnio mam takie dziwne mysli, ze sama sie boje. Najpierw sobie o czyms fantazjuje a potem czuje sie jak ostatnia zdzira. Jedno jest pewne: sex z dwoma facetami to musi byc mocne doznanie i chcialabym sprobowac. Nie wiem czy powinnam sie do tego przyznawac, ale chcialbym byc tez przez nich w jakis sposob ponizona, zeby kazali mi cos robic

Gość nbv
Suniu, a dlaczego nie miała byś się do tego przyznawać. To nic złego.

suunia to nic złego kazdy ma jakies fantazje wazne żeby nikomu one nie robiły krzywdy. Ja bym chcial zobaczyc jak pieszczochują sie 2 kobiety.... :)