Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tohaa

Po ilu latach bycia razem wzieliscie slub?

Polecane posty

Gość tohaa

Po ilu latach bycia razem wzieliscie slub?

Gość paproci_kwiat
ja się zaręczyłam po ponad pół roku, ślub był po 1.5 roku znajomości, a teraz już prawie 5 lat od ślubu

Gość 4 lata razem, rok po zareczyna

Gość kobieta mężczyzny
paproci kwiat - zartujesz!! i jak jest??

jESTESMY RAZEM JUZ 10 LAT NASZ SYNEK MA 5 I NIE WZIELIŚMY SLUBU I NIE MAMY ZAMIARU :)

Gość tohaa
bo my z moim misiem planujemy się pobrać w 2 rocznicę naszego pierwszego razu, tylko że ten termin może być już zaklepany w parafii

Gość a ja zaręczyłam się po
10 miesiącach a ślub był po 2 latach i 4 miesiącachod czasu poznania razem 10 lat. jest ok

Gość chcecie uczcić
i upamiętnić bzykanko?

Gość eeewa27
a ja chodziłam z chłopakiem 4 miesiące, potem była przerwa pół roku ale miałam sentyment i wróciliśmy do siebie, chodziliśmy 14 miesięcy, potem jako narzeczeństwo jeszcze 7 miesięcy i teraz tworzymy zgrana parę, po slubie już 47 miesięcy :)

Gość paproci_kwiat
zawsze wychodziłam z założenia, że jeżeli będę czuła, że to ten to nie będę niepotrzebnie czasu traciła. mój wtedy jeszcze nie mąż, też tak myślał. od początku naszej znajomości byliśmy zgrani i rozumieliśmy się bez słów. może to banalne , ale mam takie zdanie, że każdy ma kogoś kto jest mu przeznaczony i jestem pewna, że dla mnie przeznaczenie wybrało mojego męża. znałam pary, które były razem kilka lat przed ślubem, a ich małżeństwa nie przetrwały nawet dwóch lat. zaznaczam, że cały okres narzeczeństwa mieszkaliśmy razem i teraz z perpektywy czasu uważam, że to było dobre rozwiązanie ponieważ poznaliśmy swoje codzienne zwyczaje i wtedy tak na prawdę się docieraliśmy. jak jest teraz....nasze uczucie jest nadal duże, ale teraz jest dojrzalsze

Gość po ok. 4 miesiacach
zareczyny, po 9 miesiacach slub :) nie bylam i nie jestem w ciazy :D

Gość mama poltorarocznego
po 7 latach znajomosci i zwiazku :)

Gość kobieta mężczyzny
po ok. 4 miesiacach jak wy to robicie dziewczyny ze tak od razu wiecie?? ja bylam zakochana, ale slub chyba balabym sie brac..

Gość po ok. 4 miesiacach
prostu wie i tyle :) Teraz jestesmy 2 lata po slubie ( a w grudniu wzielismy slub koscielny) :) W czasie slubu przed 2 laty bylismy tak samo pewni, ze chcemy byc razem :) Zamieszkalismy razem po chyba 4 miesiacach, zaraz po zareczynach czy jakos tak :)

Gość tohaaa
Ja już jestem prawie 5 lat i bez slubu... bardzo sie kochamy ale nie mamy kasy na slub...