Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa26

MOJ CHLOPAK DOCHODZI ZA .. WOLNO

Polecane posty

Gość onaaa26

witam. wszędzie czytam o przedwczesnym wytrysku u mężzyzn. ja mam z kolei całkiem odwrotny problem - nmój chłopak dochodzi STRASZNIE wolno.. przy seksie oralnym zajmuje mu to dobre 15 minut, czasem więcej.. czy to jst normalne..? co zrobić, żeby przyspieszyc wytrysk..? =| szczerze mowiac, czasem juz naprawde mnie tak bolą usta i język i jestem tak zmęczona, że mam ochotę zrezygnowac przed jego finiszem.. =|

Gość lifestyle
to zrezygnuj i jak masz ochote to dokończ reką. czemu masz robic cos co juz nie sprawia ci przyjemności w danym momencie.

Gość onaaa26
tylko wiesz, zawsze używam i ręki i ust i tak ciągle jest.. wiem, że mu to sprawia przyjemność, jak każdemu facetowi.. z poprzednim partnerem tak nie miałam, było to dość szybkie, dlatego chyba nie jestem zbyt 'ciemna' w tym, chyba to nie zalezy od MOJEJ techniki, prawda?

Gość onaaa26
moze ktos jeszcze moglby mi pomoc? =|

Gość onaaa26
prosze, ja juz naprawde nie wiem, co robic.. =|

Gość onaaa26
dla mnie to aż.. =| słodko gorzki sądzisz, że wina leży po mojej stronie, że źle to robię? w poprzednim związku taki problem ni istnial ..

Gość onaaa26
okay, zapytam go o to.. a jezeli mimo tego nie bedzie efektu? w sumie robie WSZYTKO, co standardowego faceta podnieca.. ja juz naprawde jestem zdesperowana.

Gość jojojjjjlk
może po prostu twj facet potrzebuje juz silniejszych doznań

Gość onaaa26
chyba niejestem na tyle odwazna .. jest sporo starszy ode mnie, bo aZ 9 LAT ..

Gość onaaa26
szczerze ..? trochę.. jeszcze nie uprawialismy normalnego seksu, znamy się kkilka miesięcy.. przy moim eks tego nie czułam, żadnego skrępowania.. ale przy nim.. jakiś dyskomfort jest..

Gość onaaa26
jest moim chłopakiem..

moze on tez sie krepuje przy Tobie. nie chce powiedziec co go podnieca. przytrzymuje Ci glowe? porusza nia, w czasie oralu?

Gość onaaa26
czasami.. to jest możliwe, że też się krępuje, ale jak to przełamać? naprawdę zawsze lubiłam seks oralny, ale jestem dziewicą.. wiem, może się wydać naprawdę dziwne, ale boję się pierwszego razu .. kolejna sprawa jest taka, że powiedziałam mu, że nie jestem.. wpadka, prawda? wiem.. on się zorientuje, kiedy zaczniemy uprawiać seks, a ja wyjdę na totalną idiotkę.. wiem, zachowałam się beznadziejnie, ale teraz nie mam juz jak tego odkrecic - zgrywam wyzwoloną i pewną siebie..

Gość onaaa26
?

Gość zenek12345689
Tak, te jądra to dobry pomysł, ale nie za mocno bo krwiaka dostanie i może być kaplica

Gość onaaa26
co jeszcze myslicie? prosze wypowiedzcie - cenie sobie tu zdanie i facetow i was, kobietki..

Gość zenek12345689
Róznorodność kolorów i formy. Zapachów i smaków.... Ja mialem tak, że jeżeli przez miesiąc kochalismy się tylko w sypialni to przestawalem miec ochote i szukalem innych podniet. Seksualnych, bądź nie. Ale to zimna lybka była :)... Jak sama nie zdjęła pończoch jeszcze przed samą grą wstępną to normalnie święto większe niż millenium było....ehhhh

Gość Onaaa26
wiec CO JA MAM ZROBIC.?! =|

on ma opory ze skupieniem się nad wytryskiem Trzymaj w ustach żołędz i językiem stymuluj mu wędzidełko po obu stronach a ręką trzymaj a za trzon penisa i wykonuj szybkie ruchy ,Gdy zaczyna się mu zbliżać wytrysk przyśpiesz ruchy i zwolnij ucisk dłoni na penisie

Gość choleryczny choleryk
może flegmatyk jakiś...

Gość To zupełnie jak mój facet
Namęczę się czasami z 20 minut, a on mówi że ma chyba zły dzień i nie dojdzie. Jak się kochamy, to fajnie że może długo, bo ja spokojnie dojdę. Ale czasami jest tak że ja dojdę, a on nie:( Jestem atrakcyjna, działam na niego więc nie wiem w czym rzecz:(

onaaa26 czasami.. to jest możliwe, że też się krępuje, ale jak to przełamać? naprawdę zawsze lubiłam seks oralny, ale jestem dziewicą.. wiem, może się wydać naprawdę dziwne, ale boję się pierwszego razu .. kolejna sprawa jest taka, że powiedziałam mu, że nie jestem.. wpadka, prawda? wiem.. on się zorientuje, kiedy zaczniemy uprawiać seks, a ja wyjdę na totalną idiotkę.. wiem, zachowałam się beznadziejnie, ale teraz nie mam juz jak tego odkrecic - zgrywam wyzwoloną i pewną siebie.. to masz problem. zaczelas od klamstwa, to teraz sobie radz. ja na Twoim miejscu po prostu bym mu sie przyznal.

To zupełnie jak mój facet Namęczę się czasami z 20 minut , a on mówi że ma chyba zły dzień i nie dojdzie. Jak się kochamy, to fajnie że może długo, bo ja spokojnie dojdę. Ale czasami jest tak że ja dojdę, a on nie Jestem atrakcyjna, działam na niego więc nie wiem w czym rzecz i wez tu dogódź babie. przyprowadz kolezanke. Ty dojdziesz, pojdziesz pod prysznic, do pracy a on dalej sobie bedzie dzialal w spokoju. :D

Gość o jacie pierdziele
jestes dziewicą a powiedzialas ze nie jastes i nie wiesz jak z tego wyjsc, ja wiem, trzeba cie rozdziewiczyc, chetnie ci w tym problemie pomoge

Moj chlopak tez wolno dochodzi ale uwazam ze to zaleta i kiedy zaczniecie uprawiac seks to to docenisz...a jak sie meczysz to rob to naprzemian reka i ustami ja tak robie.Jesli chodzi o 1 raz to powiedz ze jestes dziewica bedzie bardziej delikatny ja tez niedawno pzrezylam swoj pierwszy raz bolalo ale juz jest okey:)