Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie fajne jest____

hpv

Polecane posty

Gość zycie fajne jest____

mojj ginegolog zdiagnozowal to cholerstwo u mnie jakies 5 lat temu, dlugo sie leczylam, odwiedzajac jego gabinet 3 razy w tygodniu przez dlugi czas, przeszlo, udalo sie, w cytologii upragniona 1, od tamtej pory wykonalam 3 badania cytologiczne i nigdy moja "trojka" sprzed pieciu lat sie nie powtorzyla, planuje kolejne badanie za kilka miesiecy i oczywiscie martwie sie juz na zapas, myslicie ze hpv moze jeszcze wrocic?, mam tego samego partnera od kilku lat, wiem ze oboje jestesmy sobie wierni a jednak swiadomosc tego ze hpv juz sie pojawilo w moim zyciu i jakos nie moge o tym zapomniec, myslicie ze juz na dobre sie tego pozbylam?

Gość sat
tez jestem zarazona tym wirusem :( niestety lekarz powiedzial mi,ze jest to nieuleczale a badanie cytologiczne nie jest w stanie wykryc wirusa hpv jezeli ty jestes tym zarazona to twoj partner rowniez u mnie nie ma zadnych objawow tego swinstwa :) niestety u mojego narzeczonego pojawily sie brodawki,ktore wciaz powracaja najwazniejsza sprawa to wykryc jakiej grupy jest to wirus niskiego lub wysokiego ryzyka...