Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

ruchy dziecka w 30 tygodniu

Polecane posty

hej dziewczyny, pisze bo zastanawia mnie czy wy tez tak macie, czy moja mala jest nazbyt ruchliwa, budzi sie razem ze mna i tak szaleje w brzuchu do jakiejs 22 az klade sie spac, sa oczywiscie w ciagu dnia przerwy ze nie czuje jej przeciagania ale trwaja co najwyzej godzine, czy wasze malenstwa tez tak daja wam popalic?

Gość kdjslfefwef
Jestem w 40 tyg ciąży i do tej pory moja mała jest bardzo ruchliwa :-) Może trochę więcej przesypia niż wcześniej, ale napewno nie ma powodów do obaw.

Witam ja co prawda jestem w 28 tc ale u mnie jest odwrotnie w dzień śpi a w nocy tak szaleje że ja spać nie mogę, i chyba kopie mnie po pęcherzu bo latam co 30 minut do łazienki ;)

moja wlasnie tez spala w dzien, ale teraz cos jej sie poprzestawialo i caly dzien szaleje a w nocy spi razem ze mna :) moja po pecherzu tez mnie tak kopala jakos do 20 ktoregos tygodnia, pozniej sie przestawila, na szczescie bo czasem kopnela mnie w najmniej odpowiednim momencie gdzie nie bylo wc i byl problem :P

Gość mama juleczki
moja juleczka zaczynala zazwyczaj wieczorem gdy juz kladlam sie spac tak kopac ze az maz na plecach czul jak go przytulalam:) w dziec sporadycznie kopala:) napewno wszystko wporzadku jest:) zycze szybkiego i malo bolesnego porodu:)