Gula66 0 Napisano Marzec 2, 2010 Dzien dobry wszystkim dziewczynom!Pojawilam sie jakis czas temu na forum bez uprzedniego przeczytania go od poczatku.No i teraz mi glupio,bo od razu "ubralam "sie w "mala czarna"zamiast pokazac sie na pomaranczowo.Walnelam,ze tak powiem z "grubej rury" za co przepraszam.Pozniej napisalam jakis bezsensowny post i wcale sie nie dziwie,iz nie zostal zauwazony.Natomiast na pierwszy byl odzew,za co bardzo dziekuje.Pisze do Was dzisiaj,bo mam ogromnego "pietra".Ide do lekarza i prawdopobnie dzisiaj zawaza sie moje losy co do operacji(histerektomia).Moja pierwsza gin.stwirdzila,ze operacja jest nieunikniona i sama sobie na to "zapracowalam"(3-letnia nieobecnosc u lekarza).Dzisiaj ide na konsultacje do innego lekarza i tak niesmialo sie ludze,ze moze nie bedzie tak zle,ale to pewnie tylko zludzenie.Teraz czytam Wasze wpisy od poczatku(jeszcze wiele zostalo do konca) i jakos lzej mi na duszy.Jest w Was tyle ciepla i optymizmu co bardzo pomaga takim jak ja.Czy bede mogla podzielic sie z Wami wrazeniami po dzisiejszej wizycie?Pytam ,bo nie chcialabym sie narzucac.Pozdrawiam Was Wszystkie goraco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Marzec 2, 2010 Ale dlaczego zakładasz nowy topik zamiast się podpiąć?:| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gula66 0 Napisano Marzec 3, 2010 pomylka:)Juz sie podpielam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach