Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryby o was wlasnie

Ludzie urodzeni pod koniec lutego i w marcu maja najtrudniejsze charaktery.

Polecane posty

Gość ryba z 10 marca
trochę sie zgadza w tym opisie a trochę nie....ja bardzo lubię wydawac pieniądze a nie oszczędzać...nie uwazam się za kontaktową wprost przeciwnie bo inni ludzie (tym bardziej obcy) nie sa mi do szczescia potrzebni prawda jest taka ze zyje w swoim swiecie...to prawda ze lubie manipulowac innymi,zawsze musi wyjsc na moje...mam wredny charakter.....dobrze ze mój mąż jest uległy bo inaczej bysmy sie pozabijali :P

sranie w banie :-O ludzie urodzeni na początku marca są najinteligentniejsi, najpiękniejsi i w ogóle the best :-P

W każdym opisie znaku zodiaku znajdziesz coś o swoim charakterze. Ale to nie oznacza, zę każda ryba jest taka. U mnie sprawdza sie to, że jestem wiecznie zamyślona, marzę... ale akurat u mnie w rodzinie ejst sporo ryb i każda jest inna :) Chociażby mój tato, teśc i maz są rybami :D :D :D No i ja :)

Gość magdakaliszko
a mój też ryby,czasem jest ciężko,a tak ogólnie jest mi wstyd bo jesteśmy jak dwoje dzieci we mgle,słabo sobie radzimy w życiu,marnujemy czas na marzenia,jak dwie kaleki jedna na drugiej się wspiera,tyle że ja mało mówię,dopóki czegoś nie dokonam,siedzę cicho,a mąż roztacza wizje co on nie zrobi,czego nie kupi,jak komu nagada,a potem dupa z tego mu wychodzi...jak ja go widzę jak wstawia po pracy wodę na kawę i wysypuje te swoje ciasteczka na talerzyk...oooo zaraz będzie pan bajkopisarz snuł swoje plany...mam ochotę ubrać kurtkę i zwiać chociażby do biedronki po papier toaletowy

Gość juz bo uwierze ze ty
potrafisz przyjac krytyke !!! wiesz co ci powiem, ze ludzie w ogole nie potrafia przyjmowac krytyki i to nei jest zalezne idiotko od znaku zodiaku !!!!!!!

Wszystkim rybom spełnienia marzeń z okazji urodzin:)

Gość marek

tak, Ryby są trudne, ale to nie wynika z tego, że chcą takie być. Po prostu mają delikatną psychikę. Sam jestem tego znaku. I jak każdy znak mają swoje zalety.Nie chcielibyście być, którzy tak krytykujecie i inni mniej krytykujący tak naiwni i łatwowierni jak Ryby. Można z nami nieraz zrobić wszystko. Dlatego ryby powinny tak się strzec obcych. Wiedzą, że w rodzinie im nic nie grozi. Tak więc, drogie ryby, nie przejmujcie się ludzmi, którzy Was krytykują. Wszystkim rybom życzę pewności siebie i zdrowego egoizmu.