Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzony_wrazliwiec

nie mam sił, chyba sie powiesze.....:(

Polecane posty

dobry pomysł, nim pójdziesz do nieba po raz ostatni się spuścisz, tylko zostaw zlecenie co zrobić z podrobami , płuckami, nereczkami, serduchem....

Wiem że CI cięzko.Ale ... szukaj pracy, chodź od drzwi do drzwi, znajdziesz coś w końcu. Podobnie z dziewczynami. Wyjdź do ludzi. Spotykaj się z nimi. Umów się z ktorąś. I przygotuj się, że może się zdarzyc, że nie będzie chciała się umówić albo po paru spotkaniach nie przejawi ochoty. Wtedy przebol to szukaj następnej- aż do skutku. Gdzieś ktos czeka na Ciebie:) Powodzenia i nie łam się

Gość co to kogo obchodzi
ja tez chyba dolacze do ciebie pracuje na ociepleniach i codziennie zastanawiam sie czy nie ukrasc liny by sie powiesic coraz gorzej ze mna boje sie ze dziewczyna mnie zostawi ktora bardzo kocham ma odemnie wszystko .ale chyba to zrobie i dam swiety spokoj ludziom

przestań pie.dolić głupoty, i zmotywuj się do działania, bo takiego biednego pokrzywdzonego to rzeczywiście nikt nie zechce. 22 lata to młody jesteś w tym wieku 2/3 osób mieszka z rodzicami nie rozpaczaj a jak Ci to tak przeszkadza to do pracy i wynajmij sobie coś... Poza tym lato idzie, zrób coś ze sobą może jakaś siłownia. Samotny spacer do parku i już może kogoś poznasz... I nawet na internecie możesz jakąś Panią poznać. Więc nie rób z siebie pokrzywdzonej osoby bo taką nie jesteś. Ludzie nie mają rąk, nóg, domów, pieniędzy, umierają... Dziękuj Bogu, że jest z Tobą wszystko ok i po prostu zrób coś ze sobą bądź uśmiechnięty wychodź na imprezy i sama się ta jedyna znajdzie tylko nie bądź zrzędą bo to nas nie pociąga :):):)