Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyyyyyyyyyyzna

Jak pięlęgnować okolice łonowe ?

Polecane posty

Gość Mężczyyyyyyyyyyzna

Mam tutaj na myśli czy myć je szamponem czy mydłem, proszę o odpowiedź

Gość płynem do higieny intymnej

Gość Mężczyyyyyyyyyyzna
toś mnie oświeciła ;)

Gość rude to wredne
są na rynku już dostępne płyny do higieny intymnej dla panów. warto sie rozejrzeć. mydło daje odczyn zasadowy i sie moga lęgnąć bakterie :) a szampon....to ci dobre :D

Gość bzdury ludzie piszą
Okolice intymne wystarczy dokładnie umyć dwa razy dziennie, wodą z mydłem. Jeśłi to nie wystarcza, to mozna przepłukiwać, ale tylko wodą. Kilka praktycznych rad: Bardzo dobrym środkiem do mycia wrażliwych miejsc jest znane od lat szare mydło, które działa bakteriostatycznie. Noś tylko bawełniane spodenki - sztuczne włókna działają jak plaster.Zamiast w zwykłym proszku, prać bieliznę w płatkach mydlanych lub mydle glicerynowym i płukać ją dokładnie pod bieżącą wodą, bez płynów zmiękczających. Po prostu nie "zaparzać" i nie podrazniać. Panowie z taką samą dbałością jak kobiety powinni dbać o intymne miejsca

Gość DrMengele
"Panowie z taką samą dbałością jak kobiety powinni dbać o intymne miejsca" Co nie zmienia faktu ze infekcje u faceta to wielkie swieto narodowe a u kobiet to taka 'norma' :P

Gość bzdury ludzie piszą
Infekcje u kobiet wynikają z wielu powodów, których najistotniejszym przyczynkiem jest niestety mężczyzna (mam na myśli związki heteroseksualne). Facet często nie da sobie powiedzieć, że jak np. kobieta zarazi się od niego rzęsistkiem (bardzo powszechne zakażenie) to też musi się poddać badaniu i leczeniu. On nie ma objawów, to nie pójdzie.

Gość bzdury ludzie piszą
Z czasem ma on duże prawdopodobieństwo zachorować na agresywnego raka prostaty. Objawy mogą nie wystąpić u 15-50% mężczyzn. A wirus HPV...ale nie o tym chyba chcemy tu rozmawiać - pozdrawiam serdecznie