Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETAMMMMM

PREZENT NA CHRZEST moj pomysl

Polecane posty

Gość ETAMMMMM

Co sądzicie o takim prezencie? LITTLE TIKES OGRÓDEK ZABAW 5 W 1 OPIS: Rosnący wraz z dzieckiem zestaw można ustawić w pięciu różnych pozycjach w zależności od wieku. Etap 1 tradycyjny ogródek do zabaw który zawiera trzy podwieszone zabawki oraz mechanizm aktywujący podkładkę. Etap 2 siedzące miejsce do zabawy Etap 3 pozwala dziecku wesprzeć się samodzielnie podczas zabawy dzięki zamontowanej szerokiej poprzeczce. Etap 4 Stolik do zabawy zamienia się w blat, dzięki czemu dzieci mogą usiąść i rysować. Etap 5 Sztaluga - blat może być ustawiony pod kątem. Zawiera 12 punktowy nastawny i zamykający mechanizm. nie wiem sama czy to dobry pomysł?

Gość dompleuik
ja bym wolała kojec na prezent -niedługo będę miała chrzciny dziecka,mam już najdroższą matę edukacyjną i jak dla mnie jedno wielkie gówno

jak wiesz ze rodzice nie maja maty to fajny pomysł .... zreszta zabawki wg. mnie sa swietnymi prezentami dla maluszkow , a nie biżuteria lub pieniadze które konfiskuja rodzice

a ja myślę że kasa jest najlepsza i rodzice sobie zadecyduja co trzeba kupić dziecku

Gość ETAMMMMM
rodzice maja juz kojec dla maluszka-zreszta maja juz tez krzeselko do karmienia a wszystko to "w spadku" po starszym rodzenstwie-dlatego mam problem co kupic

Gość ETAMMMMM
nie chce dawac pieniedzy bo pewnie pojda-na życie-a ja bym chciala zeby to dzieciatko mialo sie z czego cieszyc

nie wiem dokladnie jak ten ogrod zabaw wyglada,ale Little Tikes ma dobre prorozwojowe i trwale zabawki.

Gość bukaa
Wygląda fajnie, ale z zabwakami dla dzieci nigdy nic nie wiadomo. Często droga, przemyślana zabawka okazuje się niewypałem. Ale moim zdaniem pomysł jest dobry