Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaga55

PROSZĘ O RADE

Polecane posty

Gość Gaga55

Hejka! Od ponad 3 lat jestem z moim partnerem ( od pól roku mężem). Szybko zaczęliśmy wspólżyć. On byl moim drugim facetem z którym uprawialam seks ale mimo to nie mam takiego doświadczenia jak on. On przede mną byl z laką 5 lat i z tego co mi opowiadal mial z nią niesamowite życie erotyczne. Laska nie miala oporów i w ogóle. Problem polega na tym że on mi już dluuugo mówi że chcialby czegoś nowego ze mną spróbować. Praktycznie to blaga o loda. Nasz seks jest raczej taki spokojny typu pozycja misjonarska, na pieska itp. Ja po pierwsze nigdy nie szalalam z seksem i nie mam doświadczenia. Nie robilam też nigdy loda. I nawet jeśli bym sie przelamala i go zrobila, to boje sie że on porówna mnie z tamtą bylą i uzna że jestem do niczego lub coś w tym stylu. Co wg was powinnam zrobić. Może zostać przy tym co jest teraz i tyle.

Gość _Misiek_
To co zrobisz zależy wyłącznie od Ciebie. Jak dla mnie to jest dziwne że facet mówił Tobie o przeżyciach erotycznych z inną kobietą. Jeśli traktuje Cię poważnie powinien to zachować dla siebie. Żeby nie ulec znudzeniu zawsze można spróbować innych pozycji. Polecam obejrzeć stronkę: http://agnieszka.com.pl/pozycje_erotyczne.htm Co do loda którego on tak bardzo chce to spróbować można, ale ciekaw jestem czy on potrafi się w tym odwzajemnić i zrobic Tobie lizanko. Czyli, jeśli fellatio to cunnilingus też.