Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiik18

Z jakiej firmy adidas wiosenne dla 1,5 rocznego malucha?

Polecane posty

Hej Moj syn ma takie same jak te z pierwszego linku tylko,ze ma wieksza stopke.Jestem zadowolona,juz je nosi:) no i inny kolor.

Gość kropka123&
Mi się podobają 2 i 5. Mój synek ma 3 miesiące i kupiłam mu takie małe buciki adidasa. Kiedy wychodzimy na spacer zakładam mu je, bo nie ubieram mu już kombinezonu tylko spodnie i kurtkę i w nóżki było by mu zimno. A buciki są miękkie jak kapcie, także wygodne.

Gość do autorki..........
ale ja nie rozumiem twojego pytania. Przeciez adidas to nazwa firmy to jak mozesz pytac jakiej firmy kupic? Adidas to nazwa firmy a nie buta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kasiiik18
co ty pleciesz glupoty adidasy to zadna nazwa firmy tylko typ, rodzaj buta jak np. sandały, trapery, trzewiki. A ze firma adidas ma taka nazwe to nic nie ma z tym wspolnego!!

Gość bukaa
Istnieje takie zjawisko, jak nadawanie grupie towarów nazwy jednego towaru lub firmy - właśnie sztandarowym przykładem są adidasy jako okreslenie wszystkich rodzajów obuwia sportowego lub pampersy na wszystkie pieluchy jednorazowe bez względu na firmę. Więc się nie czepiajcie.

Gość kasiik ale z ciebie snobistycz
na wiesniara i jeszcze nieobyta chamka. adidasy to buty sportowe firmy Adidas - tak jak ci dziewczyny napisaly. podobnie jak walkman byl sony.

Gość kasiik ale z ciebie snobistycz
a po drugie, dla poltorarocznego wybieraj takie, ktore sa wygodne, a nie firm, ktorą bedziesz szpanować. żanada totalna

Gość do kasiik ale z ciebie snobis
Boze, ze tez sprowadzasz na ten swiat takie tepe babska! Dziewczyno, wez ty otworz jakakolwiek ksiazke do marketingu lub poszukaj pustaku w necie o takim zjawisku, jak pisze kolezanka wyzej i sie doucz tepaku to potegi entej! Wiele takich wlasnie niedouczonych tepakow siedzi na tym forum. Normalnie zenada :o

Gość chamka numer jeden
do "do kasiik ale z ciebie snobis" - - debili i chamow nie sieją, pokaz mi kretynko , uzywając twojego slownictwa, ten podrecznik do marketingu, gdzie adidas w fachowej nomenklaturze obejmuje wszystkie buty sportowe? to tylko w uzyciu potocznym jest dopuszczalne i używane. tępa krowa, zato przemądrzala, haha :D

Gość do chamka numer jeden
nastepny tepak tego forum. Idz sie doksztalc pustaku, a potem wypisuj te swoje wypociny. Z takimi zerami nie gadam, bo tepak nigdy nie zrozumie co sie do niego mowi.

Gość chamka numer jeden
kobieto, Ty czytać potrafisz ze zrozumieniem, czy troszke masz z tym na bakier??? wklejasz to co potwierdza moje slowa i jeszcze plujesz jadem??

Gość do do tepakow pokroju
Daj spokoj, tu same tepaki i nikt i tak nie zrozumie o czym piszesz.

Gość chamka numer jeden
desperatki :D

Gość atramencik123
Mój synek równiez ma 1,5 roku. Od wujka dostal takie butki jak z pierwszego linka. I jestesmy bardzo zadowoleni. A małemu podoba się zapinanie rzepów. Jesli chodzi o rozmiar to najlepiej zmierz mu stopę na patyczku (ja uzywam wykałaczki do szaszlyków), odetnij długość stopy, a kupując buty wlóż w nie ten patyk i dodaj ok. pól cm. Takie butki napewno będą dobre.

Gość do wszystkich!!!
wy jestescie naprade glupie, !! Dziewczyna miala pytanie, zadala je a wy chcilalyscie odp, wiec to zrobilyscie, nikt was do tego nie zmuszal!! Dlaczego jedna druga obraza, i do tego autorke? Czy to jest madre? A wielce takie madre i wyksztalcone? Ktora z was? Bo czytajac wasze 'wypociny' jak to nazwala jedna nie widac tego? Ktora wyksztcona osoba zachowuj sie tak jak wy, ponizajac innych, do niczego sie nie dojdzie. Lepiej ze autorka chce kupic dziecku drozsze buty a nie takie za 30 zl, to wy jeszcze ja za to negujecie, to jej kasa i jej dziecko.ZAdna z was jej na to nie daje i zadnej z was to dziecko nie jest, wiec co go obchodzi jak bedzie kiedys chodzi? To moze uwazacie ze buty za 30 zl, sa lepsze? Albo uzywane? Nie sadze!! Widac ze ja stac na zakup takich butow, bo wymieniajac jakie dziecko mialo buty, to drogie firmy.. A jak ma sie pare par butow dla dziecka, to ubierajac mu sporadycznie adidaski z orginalnych nic mu nie bedzie.. Kiedys matki nie bylo stac na zadne z takich butow jak teraz maja dzieci i jakos normalnie chodzily i nie koslawily nog.. Jestescie straszne i sadze ze zazdrosne lub zawziete!!

Gość gość
Adidas to firma sama w sobie :) wiesniaro

Gość gość
Ja kupuje ecco dla dzieci, gwarancja wygody i zdrowej stopy

Gość gość
Temat stary, ale pomysł adidasów dla 1,5 rocznego dziecka beznadziejny. W tym wieku tylko trzewiki trzymające kostkę.