Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczkaaa

sprzedam wozek tanio

Polecane posty

Gość kasieczkaaa

sprzedam TANIO wozek spacerowke, jestem z wroclawia przesle fotki na meila bo cos mi tu linki nie chce wchodzic do fotosika

Gość kasieczkaaa
fotosik.pl/pokaz_obrazek/1bbca86fdcf57254.html daje fotke, uzywany po jednym dziecku, stan dobry, wszystko dziala jak nalezy jednakze wiadomo, troszke juz zniszczony, ale jak cos to cenowo moge sie dogadac... ps: nie jestem tepa baba bo przeciez napisalam, ze jak ktos chetny to przesle fotki i powiem wiecej, milego dnia zycze i troszke wiecej kultury na przyszlosc

Gość kasieczkaaa
nieduza, niepotrzebny mi juz tez wozek wiec chce sie go pozbyc. Mysle ze moze 50zl akurat na pampersy bym miala

A mogłabyś wysłać go np. pocztą? Bo ja mieszkam kawał drogi od Wrocka:) I jaki byłby koszt wysyłki?

A mogłabyś wysłać go np. pocztą? Bo ja mieszkam kawał drogi od Wrocka:) I jaki byłby koszt wysyłki?

Sorki za te posty;) Cały czas mi wyskakiwało, ze nie może być wysłane, a teraz ich tyle;-) Przepraszam, ze zaśmieciłam.

Gość kasieczkaaa
nic nie szkodzi, niewiem ile koszt wysylki ale na pewno sporo. Przykro mi ale ja nawet nie mam kiedy tego zalatwic bo maz calymi dniami pracuje a ja z dziecmi, wiec rozumiesz. Z nimi na poczte w te kolejki.... :/

Gość kosztwysylki wozka to standard
25zł wystaw na allegro to kupie