Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszczysna

co was pociąga w robieniu loda facetowi?

Polecane posty

Gość meszczysna

co was pociąga w robieniu loda bez, albo z wytryskiem w usta? Ciekawi mnie to, kształt główki, kolor, to że facet jest od was zależny, czy coś jeszcze innego?

Gość meszczysna
odpiszcie, to nie żadna prowokacja

Gość panna anna sranna
lubie jak mu sie podoba, jak jeczy, jak konczy... jak wzdycha gdy spojrze mu w oczy... bajka... A poza tym lubie to:) taki lizaczek :)

Gość ah oh eh
Najlepiej uwielbiam robic loda jak jestem podniecona, napalona. Wtedy to jak sie wessam :) mmmmmmmm

Gość prawiczek  maciej
jestem prawiczkiem i chciałbym na początek żeby kobieta zrobiła to własnie ustami

Gość TOśKAaaaaaaaaaaaa
Jak się jest bogatym to się robi lody, ja nie mam maszyny dlatego kupuję w cukierni. Mój bardzo lubi o smaku toffi, aż mu się ryj śmieje:)

Gość wszechwieedza
jasne, że nic hahaha a co nas ma w tym pociągać? każda kobieta jeśli już to robi to tylko dlatego, żeby facetowi zrobic dobrze lub (coraz częściej to zauważam) tylko dlatego żeby to zrobić, bo zdaje sobie sprawę z tego, że jeśli tego nie zrobi to facet albo pójdzie do innej albo ją zostawi, a swoją drogą współczuję wam takich facetów

Gość małgosia111__111
...a ja lubie pieścić mojego misia ustami...bo słysze i czuje jak podnieca go to co robie...a to cos niesamowitego jest...i zawsze konczy w moich ustach:) zresztą, tak jak nasi chłopcy lubią lody tak my kobiety- cudowne minetki;)

Gość naomic544
mnie zupelnie nic w tym nie pociaąga a nawet uważam że to dosyć obrzydliwe jest... unikam jak mogę :) facet musi to uszanować!!!

Gość juzefinka
Tak szczerze mówiąc to NIC. ale udaję zadowoloną, by jemu było przyjemnie...

Gość ale głupoty
a przy minetkach też udajecie? a gdyby tak któregoś pięknego dnia skończyły się minetki? faceci uznali by takie zabawy za obrzydliwe :p "naomic544 mnie zupelnie nic w tym nie pociaąga a nawet uważam że to dosyć obrzydliwe jest... unikam jak mogę facet musi to uszanować!!!" kobieta musi to uszanować :P i na nic skomlenie :P

Gość a nja nawet mojemu
moge robic laske bez seksu,bo to uwielbiam:) kiedy tylko chce to mu ciagne nawet jak jestem czyms zajeta i on znienacka mi faje do buzi wepchnie to to lubie i juz! :)

Gość kurnika
ja też uwielbiam robic loda mojemu facetowi.....zawsze wtedy kiedy tylko ma ochotę....jest wtedy taki bezbronny.......mmmmmmmmmm i te oczy.........

Gość zyrs
tak

Gość nie wiem nie wiem ale powiem
Ja lubię, ale bez wytrysku w ustach, bo nie odpowiada mi konsystencja i mdły smak spermy, a nie mam zamiaru się zmuszać do niczego. Podoba mi się jego smak, lubię jak maksymalnie twardnieje, bo wiem, że mu wtedy dobrze i sama się podniecam, lubię językiem wodzić po całej powierzchni, lubię dokładnie obwodzić językiem kształt główki. Od samego patrzenia się nie podniecam, dopiero jak czuję w ustach kształt i fakturę,a w międzyczasie widzę reakcję na twarzy faceta. Ktoś napisał, że żadna kobieta tego nie lubi. No niestety ale nie ma racji, kocham swojego mężczyznę, a jego zapach i smak doprowadzają mnie do szaleństwa:)

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !

Gość mmmmm iwona
To, że jestem jego sunią i klęczę przed nim niesamowicie mnie podnieca! Lubie takie klimaty :)

Gość maszka332
"bo nie odpowiada mi konsystencja i mdły smak spermy," "jego zapach i smak doprowadzają mnie do szaleństwa" to jak w końcu..;)? dla mnie lody nie są ani przyjemne ani nieprzyjemne. ale za to przyjemne jest patrzenie na reakcje faceta. i dlatego to robię;]

Gość asiammmmmmmmmmmmmmmm
uwielbiam patrzeć jak mojego faceta to podnieca... mmm jak patrzy na mnie i pojękuje,. Uwielbiam klęczeć przed nim, on wkłada mi rękę we włosy, i po chwili mojego ssana, lizania nadaje tempo ruchom, jak jetem jego sunią. Kręci mnie, że jest nade mną:)

Gość gaździnka
mnie też to kręci. Najważniesze że on to uwielbia i szaleje z radości kiedy zabieram się za jego żołnierzyka. Skoro on mi potrafi sprawiać przyjemność to i ja się rewanżuję. Kiedyś to tak nie bardzo mi się podobało ale po jakimś czasie zauważyłam, że jest to szalenie podniecające. Z całym przekonaniem mogę powiedzieć że uwielbiam to robić.