Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alasthor

Częste biegunki

Polecane posty

Gość Alasthor

Witam. Mam mały problem. Otóż często zdarza mi się mieć biegunkę. Przyczyny jakich się dopatrzyłem są różne: -mleko -różne tłuste dania -czasami miewam biegunki nawet po podróży z Wrocławia do Jeleniej Góry - wnioskuje ze zmiana twardości,gatunku wody (?) Nie są to też biegunki całodniowe... Po prostu kilka razy muszę odwiedzić wc. Co nie zmienia faktu, że jest to dość uciążliwe... Jakie rozwiązanie proponujecie? Czy zmiana diety pomoże? Dzięki i pozdrawiam :)

Gość Alasthor
Nie ma nikogo kto moze mi pomoc?

Gość lovka44
mi problem częstych i nieprzewidywalnych biegunek udało się rozwiązać dopiero jak zaczęłam stosować Debutir. Po prostu on pomógł ustabilizować moje jelita. Biorę dwie tabletki na dzień i wszystko jest w porządku.

By skutecznie przeciwdziałać dolegliwości, najpierw trzeba zdiagnozować przyczynę. Możliwe, że to jakiś błahy problem, ale radziłabym udać się do lekarza, a potem wdrażać określone rozwiązana, np. zmiana diety, leki itp.

Gość gość
ja jak miałam takie częste biegunki to zaczynałam od diety, dieta czasami nie pomagał, to sięgnęłam po preparat intesta i to był strzał w dziesiątkę, tak jak mi lekarka poradziła, zero biegunek normalna kupa codziennie 2 razy i bez bólu :)