Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na życiowym zakręcie

POMOCY co zrobic? mowie mu ze go kocham bo tak sie juz przyzwyczailam...

Polecane posty

Gość na życiowym zakręcie

Witam przeszukałam całe forum i nie znalazłam nic na ten temat, na temat mojego problemu, a jest on taki: Mam 22 lata jestem na trzecim roku studio w czerwcu mam obrone dyplomu i zamierzam isc na studia magisterskie, obecnie studiuje w moim rodzinnym miescie natomiast moj TZ studiuje w miescie oddalonym odemnie o 120 km, widujemy sie raz na dwa trzy tygodnie, (jest w moim wieku ,znamy sie od liceum). Jestesmy para od prawie 5 lat, niby planujemy razem przyszlosc i niby wszystko jst dobrze, ale wkrada sie niestety rutyna, brak entuzjazmu, energi itp Wlasciwie nie wiem czy ja go kocham, bo napewno nie jest to takie uczucie jak na poczatku, mamy tez problemy intymne tzn ja nie mam wogole ochoty na seks z nim. Dodatkowym problemem jest to iz na studiach na pierwszym roku poznalam pewnego faceta, na drugim roku dla niego zerwalam z moi obecnym chlopakiem i bylam z nim dwa miesiace po czy wrocialm do obecnego i tak jest do tej pory. Z tym ze ja nadal cos czuje do tamtego faceta i wlasnie nie wiem co to jeest czy sentyment? niespelnione marzen, wyobrazenie jakie wcale nie istne w rzeczywistosci? Co robic? Trwac w takim wegetywnym zwiazku, bez zakochania i "motyli w brzuchu" czy dac sobie spokuj? Bardzo lubie spedzac czas z moim TZ ale to chybb przeradza sie coraz barziej w przyjazn z mojej strony, chociaz mowie mu ze go kocham bo tak sie juz przyzwyczailam... ale to wsystko poplatane, ale jezeli ktoras z Was przetrwai przeczyta cala moja histor moze bedzie mogla mi cos poradzic...

To wygląda jak pacjent na OIOM-ie. Kroplówka i sztuczne podtrzymywanie przy życiu czegoś co juz umarło